• 瀏覽: 11,106
  • 回覆: 280
+6
要試多d對手的手機,正所謂知彼知己!
樓主碌撚一樣!識閪呢個道理咩!

引用:
原帖由 apmichael 於 2019-3-24 04:29 PM 發表

有都唔一定要用咖,唔通菜農就唔可以食豬扒?雞農就唔可以飲牛奶?通渠就只可以食屎咩?用孟晚舟用iphone來打飛機唔係低能係咩?
而家係你種菜,但唔食自己種既菜,去買人地d菜
我諗太子女都用蘋果產品做主力,蘋果產品一定比較優勝

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-3-24 04:09 PM 發表

日本首相同天皇座駕都係本國車呀

轉載
https://www.google.com.hk/amp/s/kknews.cc/car/b2xmb3o.amp

那日本天皇、日本首相的座駕是什麼?日本天皇的座駕是日本國寶級的豪車——豐田Century Royal,是豐田世紀的皇室專供版,豐田世紀號稱日本勞斯萊斯,定位 ...
佢哋唔出國嘅?

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-3-24 01:33 AM 發表

華為無notebook同pad? 你醒未?自己睇

不過孟女士唔肯用

轉載
https://consumer.huawei.com/hk/laptops/matebook-x/ ...
原來華為真係有 notebook
係店舖都從來冇見過😂

電腦來講,Mac機真係正,但iphone恕我唔識欣賞。

其實D人都唔知
係大6用google比大6封
地圖又漂移
想完全用到google服務幾L麻煩
全部要用手機商自家apk下載
係大6用apple的確方便好多

引用:
原帖由 lam4451 於 2019-3-24 04:44 PM 發表
電腦來講,Mac機真係正,但iphone恕我唔識欣賞。
我以前返工多年,用慣左 MS office
如果不會做 graphic 野,請問 mac 機有什麼優點?

引用:
原帖由 kchaha 於 2019-3-24 04:37 PM 發表

而家係你種菜,但唔食自己種既菜,去買人地d菜
我諗太子女都用蘋果產品做主力,蘋果產品一定比較優勝
有用喎
孟晚舟當時只擁有一款華為產品,是Mate 20 RS Porsche Design智能手機。

同埋華為主力係做網絡設備,咁孟晚舟要check過邊個電訊商係用華為設備先打得電話上得網咩?話要咪低能囉。

Deleted

引用:
原帖由 1968HK 於 2019-3-24 04:47 PM 發表

我以前返工多年,用慣左 MS office
如果不會做 graphic 野,請問 mac 機有什麼優點?
我屋企部iMac,2011年用到依家,依然行得走得,幾乎未hang過。

大陸人有D 錢就買蘋果

冇錢嗰D 就買國產細牌子

華為定位唔清晰唔富唔窮, 大陸人中意show off 會寧願買蘋果

自己賣都唔用

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]