• 瀏覽: 11,100
  • 回覆: 280
+6
引用:
原帖由 WongManTak 於 2019-3-24 01:44 AM 發表
孟晚舟 封殺華為!
用開蘋果.....不知道三星行的軟件如何.......!!
近日因為華為事件.........真的走去買入門級手機玩..........真心是痛苦......!!
現在終於明白為什麼用過蘋果手機的人........不會吃回頭草.......!!

只是登出登入都麻煩過人........搵個功能制都要幾小時......操作不夠人性化....唉....!!

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-3-24 12:24 AM 發表
在加拿大被捕的華為「太子女」孟晚舟正面對引渡到美國的聆訊,當地傳媒報道,最新一份法庭文件顯示孟晚舟被捕時,身上有多部華為主要對手蘋果公司的產品,例如iPhone 7 Plus,MacBook Air和iPad Pro。與此相對,孟晚舟當時只擁有一款華為產品,是Mate 20 RS Porsche Design智能手機。

乜「愛國人士」咁中意用西人國家產品:smile_30 ...
華為高層:我地用乜關你地撚事咩

港獨本身屋企都用大量中國貨啦

引用:
原帖由 清風水靜 於 2019-3-24 03:07 AM 發表

用開蘋果.....不知道三星行的軟件如何.......!!
近日因為華為事件.........真的走去買入門級手機玩..........真心是痛苦......!!
現在終於明白為什麼用過蘋果手機的人........不會吃回頭草.......!!

只是登出登入都麻煩過人........搵個功能制都要幾小時......操作不夠人性化....唉....!! ...
點解同我見解相反,用左IPHONE再轉android,先知用IPHONE幾ON9,用左安android真係返唔到轉頭

日本首相一定要坐toyota?

美國是但一個家庭都大把中國產品,不過就是無香港反中勢力產品..., 成日玻璃心不如做d比得上蘋果或者華為既產品比人用下啦

引用:
原帖由 十仆 於 2019-3-24 03:38 PM 發表

點解同我見解相反,用左IPHONE再轉android,先知用IPHONE幾ON9,用左安android真係返唔到轉頭
apple 同 android都係尾國產品泥架
邊隻好用個人習慣姐

都係叫華為自己開發OS啦

真係服左你地,咁都有得起機

有無人知雞上校有無食過麥當勞?

引用:
原帖由 apmichael 於 2019-3-24 12:36 AM 發表
咁華為都無notebook同pad,唔通中電高層住港島就唔用港燈啲電咩?低能。
我當你華為冇notebook
都可以幫襯下lenovo掛
人地當年用億億聲泥買果三隻字返泥架

引用:
原帖由 fanla22fanla 於 2019-3-24 03:55 PM 發表
真係服左你地,咁都有得起機

有無人知雞上校有無食過麥當勞?
雞上校冇日日叫人愛國

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]