• 瀏覽: 11,103
  • 回覆: 280
+6
引用:
原帖由 kglam98 於 2019-3-26 06:21 PM 發表

唔使屈有哂實例,太子女用apple 無事,華為員工用就要降職扣人工,請你接受現實
兩個私人用蘋果都無事,只係有人用來做公司野先有事...
反中既人無用,無能力做比人好既品牌就成日玻璃心靠屈,呢d就係現實..

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-3-26 06:22 PM 發表

我無用大陸牌,你有種就證明有
我梗有種,你夠膽影曬你屋企全家人,全屋家私電器先再講

引用:
原帖由 clarence_hqwe 於 2019-3-26 08:20 PM 發表

咁你地班五毛又話其他機係垃圾,連個老闆都用垃圾機
我從來無話三星蘋果係垃圾...
人地用咩機亦唔影響我用咩機...
亦唔會玻璃心人地用咩機...

滿足你描述既只係有d反中白痴,成日話中國產品唔好又但又要用,我都覺得佢地好垃圾,又做唔到自己品質既手機,又成日賴叻

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-3-27 09:21 AM 發表

可以用,不過有自己出品唔用而用外國貨,可想而知華為貨水準去到邊
又屈...,人地同時用緊華為手機...

反中既自己做唔到有用既手機就努力d啦,成日靠屈同抺黑...

港霉質素真的高尚到呢.......
先將事件聚焦到護照度; 再移視線在慢慢周啲通訊設備上.................: BUT從不解構一下,孟女士在加麻大被執美法之合法性???

引用:
原帖由 apmichael 於 2019-3-24 12:36 AM 發表
咁華為都無notebook同pad,唔通中電高層住港島就唔用港燈啲電咩?低能。
華為係有出手提電腦同平板

講嚟講去,啲葡萄L就係唔抵得個太子女有華為機用,但又有蘋果機用。

其實班葡萄L有一個盲點,就係唔識咩叫公關災難。
如果識,就唔會攞員工用蘋果發出華為賀詞一事嚟做文章。

咁睇啦,照班葡萄L咁諗,如果華為出埋OS,
咁平板同不電都唔能夠用MacOS/Microsoft了。
又如果話華為有一日會種米嘅話,咁華為上班嘅人就要日日食華為白飯。
又如果話華為撈埋浴室產品,咁華為嘅員工痾屎痾尿都係非華為兜不能去。

係呀,用啲葡萄L嘅腦袋去諗嘢,係會咁畸型㗎啦!
所以,唔好拉低自己嘅智商常試同啲葡萄L溝通。
正如隻狗吠你唔好嘗試吠返佢轉頭。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]