• 瀏覽: 3,268
  • 回覆: 55
+3
引用:
原帖由 hwwong 於 2019-3-24 01:33 發表
即是... 一部華為手機就可以代替Apple三寶吧... 好曲線啊...
中共的「以量變影響質變」策略,呢鋪共慘擋反被包圍!

點解冇手持平果圖片?一張相片都影唔倒?只有文字創作?

我識嘅華為員工幾乎全部私人機用iPhone, 個個都知公司配的華為機係有監聽,只會用於公司內部通訊!

引用:
原帖由 A燦哥 於 2019-3-23 11:09 PM 發表
那要如何?!
為何自已用鋼珠鑲入賓周

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2019-3-24 03:59 AM 發表

為何自已用鋼珠鑲入賓周
釘書機事情

引用:
原帖由 famousfamous 於 2019-3-23 07:11 PM 發表
在加拿大被捕的華為「太子女」孟晚舟正面對引渡到美國的聆訊,當地傳媒報道,最新一份法庭文件顯示孟晚舟被捕時,身上有多部華為主要對手蘋果公司的產品,例如iPhone 7 Plus,MacBook Air和iPad Pro。與此相對,孟晚舟當時只擁有一款華為產品,是Mate 20 RS Porsche Design智能手機。

身體最誠實,唔怪之得個個走

新聞來源連結:
https://w ...
CIA插藏

引用:
原帖由 famousfamous 於 2019-3-23 07:11 PM 發表
在加拿大被捕的華為「太子女」孟晚舟正面對引渡到美國的聆訊,當地傳媒報道,最新一份法庭文件顯示孟晚舟被捕時,身上有多部華為主要對手蘋果公司的產品,例如iPhone 7 Plus,MacBook Air和iPad Pro。與此相對,孟晚舟當時只擁有一款華為產品,是Mate 20 RS Porsche Design智能手機。

身體最誠實,唔怪之得個個走

新聞來源連結:
ht ...
身體最誠實。
證明華為光明正大,唔怕被美國監察。

引用:
原帖由 WPGLY 於 2019-3-24 03:16 AM 發表
我識嘅華為員工幾乎全部私人機用iPhone, 個個都知公司配的華為機係有監聽,只會用於公司內部通訊!
華為禁好用都唔用,仲乜用蘋果啫

引用:
原帖由 普京大帝 於 2019-3-24 03:10 AM 發表
點解冇手持平果圖片?一張相片都影唔倒?只有文字創作?
禁多創作,不如話新聞

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-3-24 01:43 AM 發表

用華為,好丟臉架。
死要面係中國核心價值,
孟晚舟只係宣揚中國文化,
無做錯的
而家為國損軀

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2019-3-24 01:23 AM 發表

唔同意,唔通佢哋要飲國產奶粉咩?!
打埋國產預防針

引用:
原帖由 一個飯煲三個蓋 於 2019-3-23 11:59 PM 發表
用蘋果三寶俾CIA作適量監察好過俾佢哋十人釘一人釣靴鬼咁啤住吖.
華為一部已經可以

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]