• 瀏覽: 4,928
  • 回覆: 52
你覺得冇問題咪用囉
反正大6大把app而家都偷偷地偷緊你D資料去佢自己sever架
D維穩L又話冇問題架
最大問題係通訊錄果D比D維穩L出賣左都唔知姐
所以要遠離維穩L

自從有數碼電話,美國佬用3G、4G就早已經可以監聽全世界,“斯諾登”披露的“棱鏡計劃”文件裡令全世界都知道美國佬做賊的事實,美國佬連其他西方國家的領袖的手機都監聽人  傳輸到美國就係非常安全啦!  

引用:
原帖由 全職賭徒二世 於 2019-3-23 07:25 PM 發表

關黃絲咩事? 你條戇鳩仔

抽錯水 捉錯用神

黃絲唔會買大陸機,而家非大陸機都話將資料射上大陸。

引用:
原帖由 百李挑一 於 2019-3-23 06:37 PM 發表
傳輸到美國有無問題先?

資料未明,用乜都要要傳送資料架wo

引用:
原帖由 會計界選民 於 2019-3-23 06:25 PM 發表
以為用歐洲品牌手機,就可以避過某國監控……?錯了!竟然連 Nokia 也被懷疑有做不恰當的資訊外洩,出賣用家儲存在手機的敏感資料。芬蘭 HMD 旗下 Nokia 手機品牌,被揭至少 Nokia 7 P

https://resource01.ulifestyle.co ... 322_Nokia-violation ...
Ezone一向既報道都係偏向反中國,佢都報道啲咁既嘢

又一証明..更加唔可以用華為嘢....😂😂😂....

引用:
原帖由 車站花色神童 於 2019-3-23 07:07 PM 發表
你覺得冇問題咪用囉
反正大6大把app而家都偷偷地偷緊你D資料去佢自己sever架
D維穩L又話冇問題架
最大問題係通訊錄果D比D維穩L出賣左都唔知姐
所以要遠離維穩L ...
唔好偷偷聲,家下全部都光明正大,fb,google全部都咁做,你按同意的

引用:
原帖由 百李挑一 於 2019-3-23 18:37 發表
傳輸到美國有無問題先?
梗係無問題啦,雙重標準嘅嘢,一向只有西方國家容許噶啦。

引用:
原帖由 會計界選民 於 2019-3-23 06:25 PM 發表
以為用歐洲品牌手機,就可以避過某國監控……?錯了!竟然連 Nokia 也被懷疑有做不恰當的資訊外洩,出賣用家儲存在手機的敏感資料。芬蘭 HMD 旗下 Nokia 手機品牌,被揭至少 Nokia 7 P

https://resource01.ulifestyle.co ... 322_Nokia-violation ...
其實nokia手機業務真是接受唔到歷史的潮流由之前賣咗畀微軟跟住再賣咗畀富士康,其實他已經不是我們所熟悉的過去現在他的手機業務只是好細小的 大家何須那麼在意他所做的事呢?基本上都冇乜人用啦現在😎😎😎😎😎

引用:
原帖由 chungalex78 於 2019-3-23 07:42 PM 發表

其實nokia手機業務真是接受唔到歷史的潮流由之前賣咗畀微軟跟住再賣咗畀富士康,其實他已經不是我們所熟悉的過去現在他的手機業務只是好細小的 大家何須那麼在意他所做的事呢?基本上都冇乜人用啦現在😎😎😎😎😎 ...
好多人只話中國手機資料傳去大陸。
如果歐洲機都傳埋去大陸,咁就好似過唔去

數據費用邊個俾?
咁易查到收件地址,一定唔係間諜或者黑客所為。

引用:
原帖由 DICK~DICK 於 2019-3-23 07:36 PM 發表

唔好偷偷聲,家下全部都光明正大,fb,google全部都咁做,你按同意的
facebok gogle
資料全部你自己入
你係老實人嘅
冇法架

nokia有冇解釋

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]