• 瀏覽: 3,109
  • 回覆: 47
引用:
原帖由 willy222 於 2019-3-23 06:19 PM 發表
以色列多得你唔少
以色列占領那裡半個世紀了~

想起曹操雖有帝王之實權卻不稱帝~

蓋因一旦稱帝便成眾矢之的~

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-3-23 10:32 PM 發表
侵侵又製造中東麻煩
只要利益夠大,美國一定會說~

說不定有一天美國也會說 : 我們是時候承認台灣獨立了~

引用:
原帖由 一眼關七 於 2019-3-23 09:43 PM 發表
老美唯恐中東不亂!
唔係點賣軍火?

引用:
原帖由 UndergroundMud 於 2019-3-23 09:11 PM 發表

五國聯軍最強時加埋係以色列「十倍以上軍力」都被人六日收皮,現在弱勢不被滅以經要還神—》.....矢言要以「一切可用手段」收復故土。....
以色列 可以話全球最惡

世上唯一 全民皆兵既國家

1948年立國 經過希特勒猶太人大屠殺

以色列人 深知 唯有每個人都係戰士 先唔會任人魚肉 當地國民無論男女都要服役

所有人都識開槍同接受過軍訓 隨時可以上陣

大陸咁多人 軍力都冇以色列咁勁

以軍係每一個成年人都有作戰能力

而且無懼恐怖襲擊

大陸只有黨既軍人有作戰能力

以色列人 係阿豬阿狗 只要身體健全 都有作戰能力

電影慕尼黑就講過 1972年以色列運動員被恐襲

以色列立即派出特工 將幕後主使暗殺

搞以色列 佢哋會用一切手段報復

911就係拉登不滿美國幫以色列 而搞美國

美國就學以色列 以行刑式處決拉登

而且完全冇通知巴基斯坦

敘利亞? 佢哋自己內戰都未搞掂 難民偏全球 仲話收復故土? 

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2019-3-24 05:07 AM 發表

以色列 可以話全球最惡

世上唯一 全民皆兵既國家

1948年立國 經過希特勒猶太人大屠殺

以色列人 深知 唯有每個人都係戰士 先唔會任人魚肉 當地國民無論男女都要服役

所有人都識開槍同接受過軍訓 隨時可以上陣

大陸咁多人 軍力都冇以色列咁勁

以軍係每一個成年人都有作戰能力

而且無懼恐怖襲擊

大陸只有黨既軍人有作戰能力

以色列人 係阿豬阿 ...
你信拉登已經死? 真係死咗就唔使咁神秘啦?

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-3-24 09:14 AM 發表

你信拉登已經死? 真係死咗就唔使咁神秘啦?
以色列 係一個任何人搞佢 佢會派殺手報復

電影慕尼黑恐怖襲擊事件後

以色列派特工去放汽車炸彈搞返對方

同樣手法 係阿根廷 用綁架方式捉走前納粹軍官

而唔會經「引渡」亦冇知會阿根廷

絕對唔係好似殤港咁 台灣殺左人 走返香港就搞咁耐都仲未做野

又要修法 又要剩

大陸咁惡 捉逃犯都唔敢去別國捉 由對方政府引渡到大陸

以色列係會唔通知別國下 進入別國領土 就地正法/綁架返以色列

無視得罪別國侵犯主權

戈蘭高地 就係6日戰爭 1打5 

阿人唔搞以色列 就唔會失去咁多領土

引用:
原帖由 赤共 於 2019-3-23 06:24 PM 發表
我唔知呢段歷史,但一見到俄羅斯呢個邪惡政權,就知美國是對的
無腦係唔使專登同人講既

戈蘭高地主權誰屬,關鍵係邊個幫襯美國軍火多

引用:
原帖由 赤共 於 2019-3-23 06:24 PM 發表
我唔知呢段歷史,但一見到俄羅斯呢個邪惡政權,就知美國是對的
咁俄羅斯話人唔應該食屎,你要點做?

儍侵講乜都冇用,因為實權係靠軍力,唔係靠口水。

引用:
原帖由 bchk1842 於 2019-3-27 10:26 PM 發表

最想中東亂的就係中國,中國通過華為勾結伊朗恐怖份子勢力,向中東輸出貧窮輸出債務陷阱同輸出恐襲
想都無用,都要有人傻又錢多,走去攪亂中東先至得㗎!
華為都只是提供通訊設備,點可能會攪得到中東動亂?
食咁多食到咁大隻,除左令四肢發達,都要俾小小營養落個腦度先至得㗎!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]