• 瀏覽: 46,688
  • 回覆: 365
+5
引用:
原帖由 森姆卡爾 於 2019-3-23 07:36 PM 發表

因為佢用蘋果先被美國周到
唔通有人叫蘋果開後門攞資料?

哂氣,集訓唧,D運動員遲早番中國,你驅逐咪早D番去囉,又可以去第2個國家集訓,求之不得啦!有乜影響呀?正 on 九大使!

唉!大家有乜好爭論吖,呢D係鳩噏嚟,一個"前"駐中國大使講嘅嘢,現任總理依足佢講去做咪好冇面,情何以堪呀,自己講就話啫,佢當自己係乜呀,太上皇?我哋咪同佢戇鳩啦,坳都冇撚謂,咪同佢一般見識

引用:
原帖由 晴天娃娃魚 於 2019-3-24 12:08 AM 發表
1,我唔信加拿大既芥花籽有大量有害物質,因為加拿大對土壤農業好嚴,一直信心保證
2,所謂有害物質,點都唔及大國任何野
3,地球很大,少了大國,加拿大也不會死,請大國人不要自high
4,加拿大今次的確無聊,搵運動員出氣 ...
你唔信唔等於唔存在,你對芥花籽油 (Canola oil )認識有幾多?當你作出評論前點解去做下功課了解下先?

禁埋 艱難大啲牛肉牛奶黃豆龍蝦

有冇記得麥家廉被炒原因:說實話~

這個為討好大麻老細 : 說謊言~

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2019-3-23 08:51 PM 發表

問題在於大陸仍然唔夠膽出兵攻打加拿大。
你咁講,美國又系唔夠膽出兵打中國

美國咁勁,可以好似鴉片戰爭咁放三航母在南海台海和東海,就可以屈中國.

唔使貿易談判,唔使打壓華為

引用:
原帖由 Hung196108 於 2019-3-24 01:33 AM 發表

大把豆食,係找唔到種子公司,肥料公司,燃油公司,伙記人工⋯⋯條數啫!
基因豆,慢慢食

引用:
原帖由 siutatbo 於 2019-3-24 01:18 AM 發表

點解見到嘅嘢,同普通人唔同嘅,定係大家時空不一樣?
而家邊個國家最玩中國? 邊個國家告緊中國企業? 邊個國家要告中國人? 邊個國家罰緊中國企業最多?
中國除左玩下關稅, 有無捉過一個美國人呀, 有無罰過一間美國企業呀? 有無停過一間美國企業的批文呀?
一個都無.
但呢, 就只識蝦加拿大囉, 蝦人地, 咁你同美國有咩分別? 你只係拎加拿大出氣者, 因住得罪晒成個西方社會呀.

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2019-3-23 05:28 PM 發表

大陸對加拿大禁乜都無用,
因為加拿大係比英國更迂腐的國家,
話左司法獨立,就係司法獨立.......
美國夠司法獨立吧?特朗普都話可以為了經濟而傾。。。司法獨立?

加拿大。一年濟后出貨。佢食足一世都食不完。

砌生豬肉,人要走錢留下,超過十萬人回流必賺

傻仔,運動員有幾多人,又冇搬身家黎 不設實際

啲前乜乜前物物真係多嘢講,以為自己仲係坐緊果個位呀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]