• 瀏覽: 3,321
  • 回覆: 52
  • 追帖: 3
+3
犯民收左美狗狗糧要做野

依家唔揾定出路,唔通到8月又上電視教全台灣人點樣食醬油香蕉和酥炸鳳梨?上年仲未食夠?

一係問吓黃之鋒或泛民是否會買哂佢!

人家周瑜搵到生意..........你泛民就只懂敗家毫無建樹........!!

攪笑+白痴~

人地省長訪問邊個都無自由咩?
再講,菜菜子都未出聲,你班泛民on99沖出泥柒……

引用:
原帖由 weezer 於 2019-3-24 03:00 AM 發表
依家唔揾定出路,唔通到8月又上電視教全台灣人點樣食醬油香蕉和酥炸鳳梨?上年仲未食夠?

一係問吓黃之鋒或泛民是否會買哂佢!
陳菊時代亂花錢.........現在周瑜要通山走搵錢填數..........他們根本不明白市長是要做工作...!!
不像香港泛民好食懶做........有破壞無建設........什麼都反對......影響香港民生.....!!

信二千萬台灣人民主投票,項周。

引用:
原帖由 abcd. 於 2019-3-23 04:48 PM 發表
反對派巴閉, 香港又理, 內地又理, 台灣又理
唯一唔敢理係美國, 美做過乜衰野無見過反對派出一句聲
何止呀!曰本都唔敢理啦,呢啲咪做狗既悲哀囉。

城邦傑青情何以堪

城邦傑青口中既乃共??

引用:
原帖由 discuss.woddboy 於 2019-3-23 04:41 PM 發表
關泛民乜春事??
泛民係....香港民進黨。 當然關事。

引用:
原帖由 fallresoar 於 2019-3-24 11:09 AM 發表

泛民係....香港民進黨。 當然關事。
台灣有普選,香港沒有,很大分別。

引用:
原帖由 songsong17 於 2019-3-23 04:47 PM 發表
訪美又唔係助紂為虐?
如果覺得中共就係紂, 個個泛民主搶住做中共管治下既特區政府議員又唔係助紂為虐?
一語道破...

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-3-23 11:45 PM 發表

二千萬台灣人不是傻的
自從阿扁當選總統,我真係有懷疑台灣人要儍的

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]