• 瀏覽: 3,308
  • 回覆: 52
  • 追帖: 3
+3
垃圾泛民

雖然係台灣「毒果」
同樣又係唯恐社會不亂既報導
無謂浪費時間 click 條毒 link ...   

引用:
原帖由 33Chris 於 2019-3-23 17:01 發表
on 99, 人哋之後嘅行程直頭上埋 大陸訪問添啦,入中聯辦有咩咁大不了?不過反中狗的質素就係咁上下。
犯民冇得去
提子人
酸酸的說話

引用:
原帖由 家中清涼的盡頭 於 2019-3-23 04:44 PM 發表
賣魚佬奶共眾人皆知
呆灣賣魚佬投咗民進黨依家咪食屎囉 眾人皆知!

犯氓真漢奸,全是老尾隻🐶

鄭月娥滾出去,韓國瑜走進來,香港發大財

真係乜都要你飯呢批准?硬9

出賣臺灣嘅賣國賊

引用:
原帖由 clipperwood 於 2019-3-23 04:42 PM 發表
當年信菜菜子果D今次用了選票表態.......韓國魚是下屆台灣省特首
二千萬台灣人不是傻的

引用:
原帖由 小稀 於 2019-3-23 04:43 PM 發表

X 2
香港人去廁所都要問過犯民狗
台灣人既關你咩事?

引用:
原帖由 super2030 於 2019-3-23 04:44 PM 發表
韓生話入中聯辦傾台灣版<基本法>,下屆選舉菜菜子同自己友德仔互片,韓生漁人得利,上台後宣布回歸大陸一統
你估台灣人有咁蠢

為了生意哈巴狗一樣, 呢條光頭佬好討厭

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-3-23 04:35 PM 發表
【本報訊】台灣高雄市長韓國瑜昨打着「交朋友、賣東西」旗號訪港,獲港府和中聯辦高規格接待。但除了與特首林鄭月娥會面及見證兩地商會簽約儀式外,他更與中聯辦官員會面並走入中聯辦,被問及政治問題時又左閃右避,甚至以反問記者「高雄的水果還沒有吃?」來迴避。民主派批評韓「助紂為虐」,表明「迎合中共統戰,台灣終招損失」。

韓國瑜昨聯同高雄副市長葉匡時、高雄市多名局長和議員展開訪問港、澳及內地之行。他抵港後隨即 ...
唔通叫呆灣人信你?你憑咩呀?

引用:
原帖由 abcd. 於 2019-3-23 04:48 PM 發表
反對派巴閉, 香港又理, 內地又理, 台灣又理
唯一唔敢理係美國, 美做過乜衰野無見過反對派出一句聲
X2

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]