• 瀏覽: 7,540
  • 回覆: 57
  • 追帖: 1
+4
亂中反港,樓主清朝人,禍害平穩。

李怡是神人嚟

引用:
原帖由 蘋果轉貼員 於 2019-3-23 04:43 PM 發表

證據呢?
同你D咁嘅人講証據,真搞笑

呢條仆街一定絕子絕孫不得好死!

支持扺制養漢奸產品

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2019-3-23 04:08 PM 發表
什麼廣告商在養蘋果養李怡?今天登全版廣告的有兩個:一是《日本人字牌救心》/《Kawai 日本肝油丸》,二是《日本地龍力高活性紅蚯蚓酵素》。大家要買這些產品供養李怡嗎?

正常人都唔會食蚯蚓!食蟲食屎就留給李怡這種無恥小人食! ...
你唔好害人喇,大陸人買呢尐藥都係唔想死喺假藥手上。既然今日上頭任務係批臭李怡,你大可以從佢年青時ON9下賤辦七十年代開始,話佢收錢為獨裁者、獨裁國家做文宣狗,眛著良心為欺壓人民嘅獨裁國家塗脂蕩粉。係咪比八婆式亂吠有水平呢?

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2019-3-23 04:08 PM 發表
什麼廣告商在養蘋果養李怡?今天登全版廣告的有兩個:一是《日本人字牌救心》/《Kawai 日本肝油丸》,二是《日本地龍力高活性紅蚯蚓酵素》。大家要買這些產品供養李怡嗎?

正常人都唔會食蚯蚓!食蟲食屎就留給李怡這種無恥小人食! ...
希望樓主這篇專題一路跟下去,把所有在毒果刊登的廣告(包括政府廣告)都一一列出通知給其他人知道(不再幫襯),直到那些漢奸公司收檔結業為止。😊

一件不買,餓死養毒果商戶!

引用:
原帖由 蘋果轉貼員 於 2019-3-23 04:43 PM 發表

證據呢?

引用:
原帖由 高山大海 於 2019-3-23 04:49 PM 發表

睇你個名就知你是肥佬黎的打手啦
打手即係乜?

引用:
原帖由 坐六年 於 2019-3-23 07:29 PM 發表

見下朋友都唔得

要打小人

引用:
原帖由 蘋果轉貼員 於 2019-3-23 07:34 PM 發表

見下朋友都唔得
你講係兩兄弟食飯都得,其他人信唔信咁解啫,肥佬黎喺柬埔寨幫美國鬼做嘢嗰陣你未出世呀轉貼員。

肥佬泥派的黑金養了很多政棍、法棍、宗教神根、教棍!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]