• 瀏覽: 26,086
  • 回覆: 363
  • 追帖: 2
+14
票投飯民,變台灣貧民

盜墳賊有投票權咩

杜汶澤?軟飯王

上一個咁做既on9仔叫林夕 佢誹謗韓國瑜之後叫人唔好投佢

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2019-3-23 02:14 PM 發表
大塊活快餐呢幾年用咗杜民賊呢條柒碌做廣告代言人, 冇人去食快餐, 業績倒退三成, 依家要展開救亡, 所有廣告飛走杜民賊.
其他人我唔清楚,我自己真係佢代言咁耐我唔入咁耐…

講起杜汶澤,十足十狗賊!

選咗民進黨,呆灣變鄉下……

杜文賊呢個死道友,今個月問咗大塊田攞家用未?

引用:
原帖由 wkngtw 於 2019-3-23 02:09 PM 發表
票投國民黨 台灣變香港
票投民進黨 台灣變死港

盜文賊話佢覺得(香港)有希望,是佢死了之後
我就好想(香港)儘早有希望
我想佢身敗名裂,受盡折磨先

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2019-3-23 02:29 PM 發表
上一個咁做既on9仔叫林夕 佢誹謗韓國瑜之後叫人唔好投佢
林夕,我極尊重佢詞壇既貢獻,但佢個人,我就唔太認同,唔係政見既問題,而係一個信佛既人,係咪唔應該太參與政治呢?

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2019-3-23 02:14 PM 發表
大塊活快餐呢幾年用咗杜民賊呢條柒碌做廣告代言人, 冇人去食快餐, 業績倒退三成, 依家要展開救亡, 所有廣告飛走杜民賊.
正正因為杜民賊呢條友,我從來唔幫襯樓下間大快活,情願行10分鐘去隔離屋苑間大家樂

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2019-3-23 02:08 PM 發表
大塊活快餐已經唔用杜民賊呢條撚樣賣廣告.
負面形象深入人心

台毒,港毒衰過梅毒

On99,杜汶澤食軟飯架咋

佢係咪果個日日食軟飯,成日背住老婆出去食囡嘅人渣呀???
引用:
原帖由 DeepWeb 於 2019-3-23 01:52 PM 發表
港星嗆聲 杜汶澤:票投國民黨 台灣變香港

港星杜汶澤對政治議題暢所欲言,立場鮮明。資料照片

46歲的港星杜汶澤昨為新片《G殺事件》接受台灣媒體越洋電訪,他坦言2014年被中國封殺後演出機會銳減,該片可能是他演員生涯最後作品, ...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]