• 瀏覽: 26,114
  • 回覆: 363
  • 追帖: 2
+14
屌 -你毒果妓者老母杜生都叫港星?

(他昨受訪坦承近年演出邀約銳減,也對香港現況表達不滿,還說:「我覺得(香港)有希望,是我死了之後吧!」)

如果係真,就唔該你嗱嗱聲自行了斷啦,咪害香港啦

小丑一個

台毒果

什麼港星?人渣一條而已

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2019-3-23 14:56 發表
台灣兩個黨唔少人玩緊政治時, 你都只係一條精蟲加一粒撚子咋.
唔係真係天真到, 以為呢兩日有件嘢走黎搲下生意合作, 就會送個台灣比中共呀嘛?

真係天真過天真嬌 ...
只係有啲人見紅就上腦、見綠就無腦

引用:
原帖由 sclee1209 於 2019-3-23 02:54 PM 發表

呢D香港藝人唔知頭唔知路,中晒毒認定國民黨親中,佢地逢中必反,所以唔關佢地事台灣選舉照係度9UP
點解高雄人幾十年來投民進黨,呢次會投國民黨
淨係睇下,韓國瑜一上台就頭都大晒,民進黨係高雄執政咁多年搞左三千幾億負債,欠債係地方政府排第一名
據韓國瑜講高雄政府每年預算只有一千億出頭
咩Q都唔做所有公務員唔出糧,拎晒所有預算還債,要還足四年至還清
而家只夠錢還住利息
經濟搞到一獲泡,高 ...
呢尐撚樣, 除咗反共之外, 又點會關心負債呢! (甚至唔知負債3千幾億)
對呢尐撚樣黎講, 無錢咪眾籌囉!

引用:
原帖由 willy222 於 2019-3-23 03:02 PM 發表

只係有啲人見紅就上腦、見綠就無腦
呢隻杜狗絕對係其中一件.

所以講香港人on l 9 國民黨同民進黨分別只係明敵同暗獨
無知當信仰

引用:
原帖由 DeepWeb 於 2019-3-23 01:52 PM 發表
港星嗆聲 杜汶澤:票投國民黨 台灣變香港

https://img.appledaily.com.tw/images/twapple/640pix/20190323/LA02/LA02_004.jpg

港星杜汶澤對政治議題暢所欲言,立場鮮明。資料照片

46歲的港星杜汶澤昨為新片《G殺事件》接受台灣媒體越洋電訪,他坦言2014年被中國封殺後演出機會銳減,該片可能是他演員生涯最後作品, ...
但是票投民進黨 台灣變敘利亞

就算不講政治這個食碗面反碗底嘅賤人已冇生存價值

信杜汶澤一成 雙目變失明

其實都唔好再搵咁多借口啦...無政治立場...呢個人都係一個渣...等死算啦

濕尻杜汶澤,碌尻變垃圾

人地就冇自由?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]