• 瀏覽: 24,308
  • 回覆: 198
+4
引用:
原帖由 自脫胸罩屈非禮 於 2019-3-23 12:16 PM 發表
儘管美國大力敦促盟友封殺中國科技巨企華為,但西歐各國就限制使用華為的產品意見不一。近日的歐盟峰會上,其中一項討論重點便是...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20190323/photo/bkn-20190323105053407-0323_00952_001_01b.jpg?20190323121040

歐盟太了解滷味喇!
拒絕步加拿犬後塵咁戇居,封殺華為等 ...
始終要面對現實,
為國民着想是最重要。

9吹無賴腫桶又大鑊傳性

引用:
原帖由 攻民孽畜羊鱷橋 於 2019-3-23 12:35 發表
G7成員國意大利已經全力以赴,撐華為。
老默一向唔妥老美架,加上歐盟基本上老默打骰,基他歐盟成員都唔會聽老美之笛,皇后國仲要帶頭反老美,我想真係要比個下台階比侵侵先得啦

引用:
原帖由 o2mini 於 2019-3-23 01:50 PM 發表
歐盟哩一巴掌;摑得老美臉上啪啪響!
尾角又贏了!

最大監聽國就係美國

每個國家亦有主權,法治,國防,人民,大家應該尊重及平等的

引用:
原帖由 littlekid2047 於 2019-3-23 12:18 PM 發表
如果有人話要求大家封殺737 Max, 相信大家都會一呼百應!
吾好再甘講啦!奶美人仕會小七你㗎,因為佢地仍然覺得呢兩單空難是第三國家機師訓練技術問題百分百肯定吾關737 max 飛機技術事

引用:
原帖由 自脫胸罩屈非禮 於 2019-3-23 12:16 PM 發表
儘管美國大力敦促盟友封殺中國科技巨企華為,但西歐各國就限制使用華為的產品意見不一。近日的歐盟峰會上,其中一項討論重點便是...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20190323/photo/bkn-20190323105053407-0323_00952_001_01b.jpg?20190323121040

歐盟太了解滷味喇!
拒絕步加拿犬後塵咁戇居,封殺華為等 ...
最簡單,整死中國5G,到時美國獨市生意,到時收幾多錢都得.

引用:
原帖由 willy222 於 2019-3-23 02:01 PM 發表
會唔會全歐洲黃背心
要搞到歐盟瓦解,脫歐之類~

破產總統以為自己大L哂 !

引用:
原帖由 毒果愛作文 於 2019-3-23 02:25 PM 發表

市場暫時得兩間公司揀,波音訂貨要8年,空巴訂貨要9年,俾你點揀?最後都係市場力量
都仲有得揀,中國C919咯

歐盟咁L串
唔怕侵侵制裁

佢老尾葡萄人地啫!其他國家應按自己國家情況去做,使鬼理蘑菇仔咩!

其實封殺唔緊要,
但用貴價野

你尾國要比返個差價先得架,
齋吹唔比錢呢下先黑人憎  

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]