• 瀏覽: 3,220
  • 回覆: 35
從來沒有見過, 咁卑鄙無恥嘅物體, 扮成好似回答咗你, 跟住拉黑你, 等網友回覆唔到佢,
造成網友好似理虧的假象.

引用:
原帖由 lawo 於 2019-3-23 09:34 AM 發表
那麼,英明的持份者,唯君圖之!
最後的四個字何解? 跟上句語氣毫不配合, 特別是圖之, 不倫不類, 莫名其妙.

褲浪白條回覆
唯君圖之的唯是什么意思?_百度知道.........跟住拉黑

引用:
原帖由 lawo 於 2019-3-23 09:54 AM 發表
從來沒有見過, 咁卑鄙無恥嘅物體, 扮成好似回答咗你, 跟住拉黑你, 等網友回覆唔到佢,

引用:原帖由 lawo 於 2019-3-23 09:34 AM 發表
那麼,英明的 ...
這還是討論嗎????

引用:
原帖由 lawo 於 2019-3-23 09:55 AM 發表

這還是討論嗎????
褲浪 送你一句說話 人無恥則天下樹敵

引用:
原帖由 lawo 於 2019-3-23 09:54 AM 發表

引用:原帖由 lawo 於 2019-3-23 09:34 AM 發表
那麼,英明的 ...
我的評論 記者協會 +褲浪裏白條都是一丘之狢

都話浪生唔知咩緣由極度怨恨689,仲之有事無事都拉佢嚟講…
有無師兄係精神科,帶佢去葵涌醫院檢查吓…

引用:
原帖由 黃昏死神 於 2019-3-23 10:07 AM 發表
都話浪生唔知咩緣由極度怨恨689,仲之有事無事都拉佢嚟講…
有無師兄係精神科,帶佢去葵涌醫院檢查吓…
浪生 六七十歲了 應該唔使去精神科 有第二度去

引用:
原帖由 lawo 於 2019-3-23 10:02 AM 發表

我的評論 記者協會 +褲浪裏白條都是一丘之狢
x2

佢哋班人身份真係有錢收㗎, 專頁出帖員, 普通人唔夠佢鬥嘅.

你同班漢奸講曬氣,無視佢地係最好

我一見呢個名就盡量不入

呢個白條,又出左一個活生生閱讀障礙嘅post,又成為笑料

黑心之光條PK之前仲回一位網友話人有邊次同佢討論唔係無言以對,肖然而去。 條友都算極品。

樓主更改標題好些,否則可能被封帖。

何必花時間回他,送隻豬祝賀就夠了。他每次回的其實一模一樣,毫無新意的一樓一討論法。

大家仲唔知記唔記得,呢個白條嘅分身,在無拉黑功能前,曾試過開POST後比網友針對佢嘅主題同佢辯論,辯論左好多頁,佢頂唔順,後來索性將一樓內容改左,搞到先前同佢辯論前主題嘅網友情何以堪,後來有一段時間條友一出POST,網友就COPY左佢一樓嘅內容放在二樓或下面,以防條友又改頂樓逃避,佢呢D手法真係經典加無恥,好啦,依家有左拉黑功能,唔使咁麻煩,唔夠講就直接拉黑搞惦.

浪裏白條 送你一句說話 人無恥則天下樹敵

衭浪裏白條,哈哈,哈哈

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]