• 瀏覽: 7,401
  • 回覆: 76
這是肯定的事實!"卑鄙下流缺德"六個字都是有關個人品格, 是社會道德的標準!

李怡利用公共平台,去傷害別人,行為絕對是下流!

蘋果是毒果,已是常識!普通人想通過這媒體發言,絕不可能!因為他們是有計劃,把李怡的不負責任言論,利用媒體發報!

李怡是下流,蘋果是不負責任

提示: 違規內容已被屏蔽
李怡一生唱衰大陸,佢知道自己行將就木,無機會見到中共敗亡,唯有將自己怨憤用支筆來發洩

我覺得佢而家應該好開心囉!
因為:「中年喪妻,一樂也」!
希望他將來有另一樂,就是「老年喪子」!

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2019-3-23 09:49 AM 發表
這是肯定的事實!"卑鄙下流缺德"六個字都是有關個人品格, 是社會道得的標準!

缺德,下流嘅野中共從來唔會講,只會做。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2019-3-23 11:08 AM 發表

缺德,下流嘅野中共從來唔會講,只會做。
李怡犯的錯,等同本土派一路的卑鄙無恥小人!只會欺負弱小,在路邊推老人家落地,搶女孩小機!

見到警察就跪地求饒!

佔中失敗者,被全港市民憎恨

絕對唔係,因為呢六個字不足以形容他的行為。可以話係讚揚緊佢。

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2019-3-23 11:32 AM 發表

李怡犯的錯,等同本土派一路的卑鄙無恥小人!只會欺侮弱小,在路邊推老人家落地,搶女孩小機!

見到警察就跪地求饒!
佢有做?
又屈人。

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2019-3-23 09:49 AM 發表
這是肯定的事實!"卑鄙下流缺德"六個字都是有關個人品格, 是社會道得的標準!

「卑鄙下流缺德」原來係你的「個人品格, 是社會道得(係咪講德呢)的標準」?中國人都是講中國話的!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]