• 瀏覽: 20,308
  • 回覆: 197
  • 追帖: 3
+25
殲英犬,滅港獨!!
香港政府做法正確。
只要危害一個國家嘅安全, 話知你係華為高層或者乜嘢人, 無論你喺世界任何一個角落, 只要有引渡條例都要拉。
終於明白美帝嘅苦心!

當日又係邊個偉大人士批准保釋呢?
呢D漢奸, 暴徒, 900幾樣誘因去棄保潛逃,
都可以唔扣留旅遊證件, 任佢保釋,
呢D司法, 只有香港先有

引用:
原帖由 DeepWeb 於 2019-3-23 02:43 AM 發表

可惜美帝自己卻不願意

退出各種國際條約  ,國際組織
有乜所謂!
美帝就係可以捉佢想捉嘅人。
而且你去北京嘅美帝領事館門口睇下就知啦!
日日都有中共國人排大隊要去美帝度讀書移民同生活。
你應該走去同佢哋講!

走路?無咁易!
返嚟受審,
加多條棄保潛逃罪!

台癢呻笨啦,今日個官判湖北仔無罪

引用:
原帖由 ringo654321 於 2019-3-23 02:43 AM 發表
當日又係邊個偉大人士批准保釋呢?
呢D漢奸, 暴徒, 900幾樣誘因去棄保潛逃,
都可以唔扣留旅遊證件, 任佢保釋,
呢D司法, 只有香港先有
狗。。
官?

等睇兩條 PK 被獲提名諾貝爾和平獎。

返來無罪釋放,驚撚

引用:
原帖由 DeepWeb 於 2019-3-23 02:57 AM 發表

看來你是故意混淆一些東西啊
麻煩懂點常識好嗎  
呢一招係海外中共國人教嘅。
佢哋最叻就係問下你係咪中國人!
平時講到佢哋口中嘅偉大祖國幾好幾好幾好,不過自己就千方百計移民歐美, 叫佢哋送啲仔女返去中國受教育, 就好似掘咗佢哋祖宗山墳咁。
個個返中國大陸唔敢超過半年, 因為會喪失福利同醫療。

Anyway. 香港當然可以發通緝令通緝佢認為有罪嘅人啦。
美帝係咪一樣可以發通緝令通緝佢認為有罪嘅人呢。
彼此彼此!

引用:
原帖由 venus-soldier 於 2019-3-23 02:49 AM 發表

有乜所謂!
美帝就係可以捉佢想捉嘅人。
而且你去北京嘅美帝領事館門口睇下就知啦!
日日都有中共國人排大隊要去美帝度讀書移民同生活。
你應該走去同佢哋講! ...
其實你知唔知美帝係一個貶義詞

主題標籤 #梁天琦
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]