• 瀏覽: 20,280
  • 回覆: 197
  • 追帖: 3
+25
引用:
原帖由 RogerVsPete 於 2019-3-23 03:14 AM 發表

其實你知唔知美帝係一個貶義詞
冇辦法啦! 當年生活無論睇書睇電視或者睇戲, 最重要係手揸住嗰本紅簿仔。
偉大主席口口聲聲都係用美帝, 改唔到!
而且老美真係一個帝國主義, 只不過佢冇中共國咁仆街咁解。

邊個仆街放佢,咪呢條仆街捉返佢囉

2005班韓農又唔見追究, 追究自己人太小器
https://www.youtube.com/watch?v=ISTxh7EhoMw

拉呢兩條縮頭龜返嚟打靶!

所以香港要修改《逃犯條例》,「泛民」同「仇中反中膠」唔好再阻頭阻勢,與民為敵。
引用:
原帖由 venus-soldier 於 2019-3-23 02:40 AM 發表
香港政府做法正確。
只要危害一個國家嘅安全, 話知你係華為高層或者乜嘢人, 無論你喺世界任何一個角落, 只要有引渡條例都要拉。
終於明白美帝嘅苦心! ...

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-3-23 04:24 AM 發表
所以香港要修改《逃犯條例》,「泛民」同「仇中反中膠」唔好再阻頭阻勢,與民為敵。
今次反對最激烈嘅。係果批香港商界呀!
所以加拿大依據引渡法引渡孟小姐,冇錯。

引用:
原帖由 山上的天才 於 2019-3-23 04:18 AM 發表
拉呢兩條縮頭龜返嚟打靶!
就算台養拉左返黎,分分鐘又將個責任推落琦琦度,到時髮官信晒+陪審員信晒,無事又可以出番黎......

人地申請政治庇護啦

引用:
原帖由 ringo654321 於 2019-3-23 02:43 AM 發表
當日又係邊個偉大人士批准保釋呢?
呢D漢奸, 暴徒, 900幾樣誘因去棄保潛逃,
都可以唔扣留旅遊證件, 任佢保釋,
呢D司法, 只有香港先有
香港社會盲目俾所謂民主自由嘅思潮洗晒腦,著重所謂人權,覺得個人權利大過天,尤其個班從小讀洋書多過讀中文書長大嘅法官,完全係西方社會思維,佢哋嘅思維接近西方價值觀多於中國嘅價值觀

原來「泛民」都係商界,「眾志」又係商界。

引用:
原帖由 venus-soldier 於 2019-3-23 05:06 AM 發表

今次反對最激烈嘅。係果批香港商界呀!
所以加拿大依據引渡法引渡孟小姐,冇錯。

因住泛民聯署反對警察通緝暴徒
打壓暴徒着草自由

但有少少唔係好明?旺角暴亂除黃台仰和李東升棄保潛逃......不是應該重有一個棄保潛逃,逃亡去台灣18歲女被告李倩怡嗎?呢個放過通緝?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]