• 瀏覽: 20,345
  • 回覆: 197
  • 追帖: 3
+25
其他人都罪名不成立,台仰捉蟲,早知不逃亡。

返來啦,返來啦,冇事嘅,陪審團話冇事就冇事啦,呢個係制度,官府暫時都無力改變,返來隨時東山再起,一戰成王呀。

引用:
原帖由 大木博士 於 2019-3-23 09:09 AM 發表

已截圖報警等坐監

法庭是莊嚴的地方,是法治威嚴的體現,法官公平公正地依法行事,保護大眾的利益,絕不容許任何人侮辱法官,阻礙法庭運作,此等行為是刑事違法行為,必須受到法律制裁。
http://paper.wenweipo.com/2016/06/11/PL1606110005.htm ...
去入青山吧

香港有二個偉人將會參選諾貝爾和平獎。

引用:
原帖由 green2016 於 2019-3-23 04:40 PM 發表

棄保潛逃呢條罪九棺話幫唔到啦 !
咁焗判社會服務令八小時啦

而家諗起肉碎都覺得佢on車

引用:
原帖由 Joeycky 於 2019-3-23 08:00 PM 發表
其他人都罪名不成立,台仰捉蟲,早知不逃亡。
佢抵死架,
竟然對隻手遮天既黃官無信心

引用:
原帖由 DeepWeb 於 2019-3-23 02:45 AM 發表

上次睇住成袋銀紙交比黃支峰,之後旺角餐廳小心數銀紙

引用:
原帖由 DeepWeb 於 2019-3-23 02:33 AM 發表
香港警方:全球通緝旺角暴亂「港獨」分子(圖)

據港媒最新消息,香港警方向國際刑警提出申請,發通緝令全球通緝2016年「旺角暴亂」的始作俑者、「港獨」分子黃台仰和李東升。
據港媒報導,香港警方正向國際刑警組織求助,申請簽發全球通緝令,通緝被控暴動罪后潛逃英國的「港獨」分子黃台仰和李東升等人。

https://newsimgs.sina.tw/article/images/news-1553 ...
懸紅幾多?

引用:
原帖由 ringo654321 於 2019-3-23 02:43 AM 發表
當日又係邊個偉大人士批准保釋呢?
呢D漢奸, 暴徒, 900幾樣誘因去棄保潛逃,
都可以唔扣留旅遊證件, 任佢保釋,
呢D司法, 只有香港先有
保釋條件?棄保潛逃,批的官有無問責?

晤使驚黃官喺大廳

呢d通緝犯走左,點都難捉返來了,有保護腕

秦法: 誅九族. 殺.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]