• 瀏覽: 29,671
  • 回覆: 335
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2019-3-22 03:35 PM 發表
咁嘅話「中華人民共和國又不是中國人的爸爸,為什麽不能推翻它?只有中國人才是中華人民共和國的爸爸」一樣啫
閣下有本事請隨便冇人阻你,唔好淨係得把死人口又或者推人去死!

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-3-22 03:38 PM 發表
所有統治大陸嘅國家都會亡國,中華人民共和國亦唔例外
同係人都會死一樣,廢話!

引用:
原帖由 yuk112233 於 2019-3-22 04:23 PM 發表
反攻大陸
咁你仲喺度做乜?

引用:
原帖由 papaj 於 2019-3-22 06:43 PM 發表

閣下有本事請隨便冇人阻你,唔好淨係得把死人口又或者推人去死!
我願意幫助任何有意推翻中華人民共和國的香港人支助一點助力。。。請火燒軍營。。。我全力贊助電油。

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-22 06:49 PM 發表

我願意幫助任何有意推翻中華人民共和國的香港人支助一點助力。。。請火燒軍營。。。我全力贊助電油。
果然係得把死人口同推人去死嘅公公

引用:
原帖由 papaj 於 2019-3-22 06:51 PM 發表

果然係得把死人口同推人去死嘅公公
菜英文說得好。。。別人的孩子死不完。。。。去吧!鬥屎們。。。。加油。。。。

引用:
原帖由 nigel212 於 2019-3-22 04:38 PM 發表

佢訪問大陸呀,
咁都好有種,講多兩句天滅咩咩,天祐咩咩,出年選總統一定掂。

引用:
原帖由 請你說真話 於 22-3-2019 15:58 發表
唔好睇小廢話。

廢話通常都係事實,都係不能否定,必須面對嘅事實。

共產黨會到台,中華人民共和國要亡國,你同意嗎?
好似飲食業咁, 汁左改名又係原班人馬

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-22 06:54 PM 發表

菜英文說得好。。。別人的孩子死不完。。。。去吧!鬥屎們。。。。加油。。。。
真有綠蛆黨優良傳統!

引用:
原帖由 u6968078899 於 2019-3-22 05:31 PM 發表

厲害乜共產黨都會做錯嘢咩
其實你係咪傻㗎 厲害就唔會做錯嘢咩 李嘉誠投資唔通次次贏咩 問啲咁嘅問題 證明係冇腦

引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2019-3-22 03:35 PM 發表
咁嘅話「中華人民共和國又不是中國人的爸爸,為什麽不能推翻它?只有中國人才是中華人民共和國的爸爸」一樣啫
任可政權都不是你爸爸。
民主政權不是用推翻而係用選票。

引用:
原帖由 andrewidv 於 2019-3-22 04:05 PM 發表
臺灣=正體/繁體字
中國大陸=簡體/簡化字
你每天用的殘殘字:

為(正體係爲)
青(正體靑)
蜘蛛(正體係鼅鼄)
。。。。

你所謂既正體係滿人皇帝下令編修字典的結果,讀多本書先出來7。

過去有一段不良歷史事實

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]