• 瀏覽: 29,719
  • 回覆: 335
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 andrewidv 於 2019-3-22 16:14 發表
不過臺灣仍然在用正體/繁體字。
這就是危害國家!

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-3-22 16:15 發表
點至算係 中國人?
完全按照及跟從中國領導指示!包括生死!

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-3-22 03:38 PM 發表
所有統治大陸嘅國家都會亡國,中華人民共和國亦唔例外
誰是統治大陸嘅國家???

引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2019-3-22 03:35 PM 發表
咁嘅話「中華人民共和國又不是中國人的爸爸,為什麽不能推翻它?只有中國人才是中華人民共和國的爸爸」一樣啫
有可能 不過你冇機會睇到

引用:
原帖由 宇宙外圍的主題 於 2019-3-22 04:53 PM 發表

近代人類準則會選舉投票選賢任能是做人條件之一
咦?你口中的近代是多久前?一百年還是五十年?照你的說法美國黑人和婦女在幾十年前都不是人?南非黑人更不是人?

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-22 05:11 PM 發表

咦?你口中的近代是多久前?一百年還是五十年?照你的說法美國黑人和婦女在幾十年前都不是人?南非黑人更不是人?
咦,你現在才知?有冇睇過本書叫透明人間?當中所指人形畜類是指什麼?

呢個世界弱肉強食 而家係中華人民共和國 嘅年代 中華民國當然可以推翻 如果中華人民共和國做得唔好 中華民國都可以推翻中華人民共和國 大家係公平嘅 只有做得好同唔好 大多數人民都擁護哪一方 基本上就係大道理

韓娘娘咁講,班愛國人士點兜呀

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2019-3-22 05:18 PM 發表
呢個世界弱肉強食 而家係中華人民共和國 嘅年代 中華民國當然可以推翻 如果中華人民共和國做得唔好 中華民國都可以推翻中華人民共和國 大家係公平嘅 只有做得好同唔好 大多數人民都擁護哪一方 基本上就係大道理 ...
厲害乜共產黨都會做錯嘢咩

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-3-22 03:38 PM 發表
所有統治大陸嘅國家都會亡國,中華人民共和國亦唔例外
你用肺呼吸架??

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]