• 瀏覽: 29,707
  • 回覆: 335
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-22 04:33 PM 發表

你個問題同楷書是不是正體字完全無邏輯關係。。。。
因為臺灣稱自己是中華民國,按邏輯,之後先有中華人民共和國。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-3-22 03:38 PM 發表
所有統治大陸嘅國家都會亡國,中華人民共和國亦唔例外
果然熟讀歷吏

又要打倒昨曰的我,精神分裂地瀨中華民國

引用:
原帖由 nigel212 於 2019-3-22 04:42 PM 發表

吾讀歷史都知喇。
無錯唔讀都知,現政權遲早完你啱

你無標準架?使唔使由咩叫人開始?

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-22 04:35 PM 發表

版主
你出左假新聞,老屈韓國瑜。請自重一下。。
https://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=28109297#pid496620588
#9 你講咖喎

引用:
原帖由 宇宙外圍的主題 於 2019-3-22 04:35 PM 發表

所以要講清楚,咁人地反問你係咪人嚟架?甘願當奴才害上欺下,打壓其他人算不算人?如果只會求吃飯求生存也算人嗎?
所以要講清楚請由何謂人開始。。。。來吧。。。只會選舉投票的是人嗎?

引用:
原帖由 andrewidv 於 2019-3-22 04:36 PM 發表

因為臺灣稱自己是中華民國,按邏輯,之後先有中華人民共和國。
台灣發明楷書?幾時?

引用:
原帖由 高山大海 於 2019-3-22 04:39 PM 發表

我是中國人,所以我是韓國瑜的爸爸,
我是中國人,所以我是你爸爸
哈哈哈。
。白痴邏輯。。。。

引用:
原帖由 d49jp9us9hk9tw9 於 2019-3-22 04:47 PM 發表

https://m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=28109297#pid496620588
#9 你講咖喎
你咁聽我話?我又不是你的爸爸。。。

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-22 04:47 PM 發表 

所以要講清楚請由何謂人開始。。。。來吧。。。只會選舉投票的是人嗎?
近代人類準則會選舉投票選賢任能是做人條件之一

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]