• 瀏覽: 31,685
  • 回覆: 408
+9
引用:
原帖由 lung_block 於 2019-3-22 02:30 PM 發表
幕後控制既入YELLOW大學,或者走佬去嘆世界..
中間一班YELLOW假髮幫手引度,上訴等判唔入..
低層嘍囉冇人理,官司自己攪掂又冇幕後YELLOW官幫手就人生更精采...
...
陪審團要抽, 仲要唔俾控辯雙方律師反對, 請問如何幕後控制到呢?

法庭明顯不怕狗吠!

為伸張公義
律政司司長必須
就本案判決提出上訴 …

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-3-22 14:00 發表

咁唔係個個香港人都英明既
其實放依條9出黎 而佢又好似一班不停唱衰中國 但又冇死冇病 咁咪証明共產黨有幾恐怖囉 又冇行動組又干擾不了香港法治

引用:
原帖由 hermanqk 於 2019-3-22 02:43 PM 發表
為伸張公義
律政司司長必須
就本案判決提出上訴 …
無謂浪費金錢,馬道長守住龍門

成日講黃官、黃屍,咁你地班藍屍、藍官死咗去邊度?

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2019-3-22 02:18 PM 發表

係唔係講[幫我睇住香港]嗰條低B仔???
係盧建民

又官官相衛

引用:
原帖由 hermanqk 於 2019-3-22 02:43 PM 發表
為伸張公義
律政司司長必須
就本案判決提出上訴 …
政府已經係一朝天子一朝臣, 淋病娥要搞大和解, 佢唔會再糾纏.

大師興奮到吾記得天奇在旺角暴動中另一單暴動罪名成立,被判入獄六年,天奇而家系坐緊監....

------------
引用:
原帖由 nklj1 於 22-3-2019 01:55 PM 發表
但去年梁天琦另一罪判了6年

髮官英明。。。

下刪一萬粗口

引用:
原帖由 CS601P 於 2019-3-22 02:47 PM 發表
大師興奮到吾記得天奇在旺角暴動中另一單暴動罪名成立,被判入獄六年,天奇而家系坐緊監....

------------
佢要驗腦

天無眼

佔中三妖將會有判決, 假髮九棺又判無罪, 即係一條龍放生.

咦...點睇天奇另一單暴動罪,陪審團一致裁定罪名成立,他被判入獄六年...
天奇而家系坐緊監.........

----------
引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 22-3-2019 01:54 PM 發表
2016 年農曆新年旺角騷亂,梁天琦等四人被控暴動等罪名,陪審團商議四日後,裁定梁天琦、李諾文、林傲軒暴動罪名不成立。

四男五女的陪審團以七比二,裁定梁天琦、李諾文、林傲軒砵蘭街的暴動罪不成立。至於面對七項控罪、外號「美國隊長」的容偉業,陪審團裁定他四項暴動罪之中,只有山東街及花園街的兩項罪成,另外一項襲警罪亦成立,一項煽惑非法集結罪不成立,而他被控的一項非法集結罪,陪審團就無法達成有效裁 ...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]