• 瀏覽: 27,572
  • 回覆: 179
  • 追帖: 2
+2
其實香港太細變化唔覺,其他亞洲國家如日本同泰國,美國,非洲,歐洲都出現極端天氣,可惜已經返魂乏術了!

引用:
原帖由 sylim 於 2019-3-23 09:18 PM 發表

問都要講證據講科學 街市式質問完全無意義 有一百年證據都話無既 有咩好講
又話證據,2016年得3度就是暖化是謊話的證據

引用:
原帖由 qrrsstt 於 2019-3-23 11:14 PM 發表

又話證據,2016年得3度就是暖化是謊話的證據
你考試零分代表你IQ等如零 明白晒

謊話一個又一個。

引用:
原帖由 kopandem 於 2019-3-22 09:59 AM 發表
儍的香港人先至相信香港天文台。
仲記得2016年1月,凍到得幾度,羽絨都賣到斷市

引用:
原帖由 kopandem 於 2019-3-22 10:00 AM 發表

天文台話今日冷鋒到,信佢死人。
你住邊頭呀?今日真係凍喎

其實今年都已經冇冬天..
一D都唔凍

今日三月底啦,都咁凍

最衰佔中

信不信由你..

可以告夏天,但有冬天嗎?

打多幾個勁風可以嗎

引用:
原帖由 石子宏 於 2019-3-22 09:04 AM 發表
【明報專訊】在全球暖化及厄爾尼諾現象影響下,天文台預測今年香港全年平均氣溫會偏高,有八成機會達到有紀錄以來頭5位;台長岑智明更表示,新界地區在今夏有機會錄得40℃高溫,而本港無冬天的日子亦「指日可待」。另外,天文台估計今年會有4至7個熱帶氣旋進入香港500公里範圍,數目屬正常水平,但可能遲至6月或以後才開始打風,至9月達到高峰。

https://fs.mingpao.com/pns/2019 ...
之前美國暴雪,特朗普仲話 唔想咁大雪 ,想快啲全球暖化, 咁佢說話都講得出, 真係弱智!

唔系幾十年嘅mini ice age嚟緊咩?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]