• 瀏覽: 40,119
  • 回覆: 217
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 睇天做人 於 2019-3-22 09:36 AM 發表
港女老婆?! 10年都無房事?!
餓到儍咗,爭人💲,冇💲叫G,望梅止渴,貧餓兩交煎,慘過落地獄。
好心D港女老婆作下狀都間唔中俾餐老公食吖,真陰功!

「大丈夫」小春話:
有愛冇性 易有抑鬱症

引用:
原帖由 睇天做人 於 2019-3-22 09:36 AM 發表
港女老婆?! 10年都無房事?!
港女:同你結婚唔等於比你X

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-3-22 10:34 AM 發表
偷拍883段片都只係判囚兩個月
1日睇13條片,未睇晒走得!

喺大陸就冇事

咁都得?係咪話咁犯強姦都得?

引用:
原帖由 唔睇大台 於 2019-3-22 09:02 AM 發表
【本報訊】已婚兼職Uber司機在私家車椅背裝設針孔攝錄器,偷拍熟睡女乘客裙底春光,更即時直播至軚盤下方手機上,詎料遇上警方路障,東窗事發,更揭發其手機內共有883段涉及不同女士的裙底影片。司機早前承認有違公德等罪,求情透露妻子患焦慮、地中海貧血等症,且一直將專注力放在兒子身上,夫妻二人過去10年不曾...

https://static.appledaily.hk/images/apple-p ...
一樓一存在價值
歷久不衰

引用:
原帖由 唔睇大台 於 2019-3-22 09:02 AM 發表
【本報訊】已婚兼職Uber司機在私家車椅背裝設針孔攝錄器,偷拍熟睡女乘客裙底春光,更即時直播至軚盤下方手機上,詎料遇上警方路障,東窗事發,更揭發其手機內共有883段涉及不同女士的裙底影片。司機早前承認有違公德等罪,求情透露妻子患焦慮、地中海貧血等症,且一直將專注力放在兒子身上,夫妻二人過去10年不曾...

https://static.appledaily.hk/images/apple-p ...
其實我真不明白裙底有什麼好看要看就看世界上最偉大的日本動作片😍😍😍😍😍

都唔係男人嚟嘅
何必將呢D咁私隱關係到老婆嘅家事講出嚟
咁就可以拍片嘅咩, 唔識上網搵片睇?

10年冇攪野。咁都忍得。高人乜!😏

10年無房事就可以犯罪?白痴

引用:

咁似林某某成魔之路
佢揸Uber, 又中意偷拍攝影。。
10年冇搞野,就快爆

引用:
原帖由 simon_mme 於 2019-3-22 10:46 AM 發表

港女:同你結婚唔等於比你X
咁結呢做乜?唔係日日要,一個禮拜食一餐都得掛!(當假日放狗咁之麻)
專制老虎,老公有機會忍唔住偷食,到時又鬧老公,要生要死,刀仔括大脾!現今香港,做男人真辛苦。(大富貴唔計)
為養家捱世界對住老闆好似契弟咁,返到屋企想老虎安慰下,平衡下D心理啫!又好似乞食咁!
真係人都癲!
(身邊麻甩同事初四咁面口同我呻!好彩自己間唔中有餐食啫,唔係痴線都有份)

引用:
原帖由 chungalex78 於 2019-3-22 10:54 AM 發表

其實我真不明白裙底有什麼好看要看就看世界上最偉大的日本動作片😍😍😍😍😍
都話佢餓到儍咗咯!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]