• 瀏覽: 14,462
  • 回覆: 213
引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-3-23 02:35 PM 發表

你自己唔分動詞名詞形容詞嗎?
你語無倫次了!

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-3-22 08:40 AM 發表

法新社(法新社)

地鐵車廂相撞,與美國波音737埃塞俄比亞的空難,原因都是同一性質:在交通工具「IT升級」時的「磨合」問題(teething problem)。

一九九一年五月,奧地利勞德航空公司(Lauda)一架波音767在曼谷起飛後不久墜毀,機上還有一對任教香港大學的英籍夫婦。

勞德的空難,當年調查結果,指飛機駕駛操作,進入電腦自動化年代。

由全人工操控到電腦化,有一個過渡期。本 ...
講到好似以前用人手操作時冇空難咁。
有冇比較過用人操作同用AI操作嘅意外比率?冇嘅話成篇都係廢話。

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-3-22 08:40 AM 發表

法新社(法新社)

地鐵車廂相撞,與美國波音737埃塞俄比亞的空難,原因都是同一性質:在交通工具「IT升級」時的「磨合」問題(teething problem)。

一九九一年五月,奧地利勞德航空公司(Lauda)一架波音767在曼谷起飛後不久墜毀,機上還有一對任教香港大學的英籍夫婦。

勞德的空難,當年調查結果,指飛機駕駛操作,進入電腦自動化年代。

其實陶公子嗰啲拋書包只係大路到痺嘅嘢,只可以呃吓D文盲崇拜佢

抺黑D啦!黑金陶傑絕子絕孫死時蓋美國旗滿足嗎?!!!

引用:

法新社(法新社)

外國機墜毀,可以屌九返中國!好野!

引用:
原帖由 mazingerv1 於 2019-3-23 08:27 PM 發表

cl出一個feature就全球再培訓所有機師?
總之要駕駛這個model就要合資格。

引用:
原帖由 mazingerv1 於 2019-3-23 08:27 PM 發表

你語無倫次了!
你詞窮就真。

引用:
原帖由 晚膳行動10 於 2019-3-23 10:32 PM 發表

篇文邊句有你所講?說出來,無就跪低。

引用:
原帖由 Ivyman1688 於 2019-3-23 09:42 PM 發表
抺黑D啦!黑金陶傑絕子絕孫死時蓋美國旗滿足嗎?!!!
人家有兩位公子出哂身,你冇人幫你擔幡買水就別難過。節哀。

引用:
原帖由 stabber 於 2019-3-22 12:24 發表

有急材果個係19才子陶公子,喺九龍塘同條豬扒爆完房,出門口遇到記者,走入去用廁紙包頭以為你睇我唔到,真On9!
床戰豬扒九龍塘
遇見記者甚徬徨
逃傑不愧為才子
廁紙包頭賽跑王

引用:
原帖由 晚膳行動10 於 2019-3-23 10:32 PM 發表

我係講緊你呀!七頭!

引用:
原帖由 晚膳行動10 於 2019-3-24 12:13 AM 發表

我係講緊你呀!七頭!
屌得好!

波音殺死咗幾百人,仲用嚟抽大陸水。

條7頭正一仆街,真喺抵L屌。

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-3-23 11:36 PM 發表

總之要駕駛這個model就要合資格。
機師都係有牌, 有資格

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-3-23 11:37 PM 發表

你詞窮就真。
你講嘢都無point, 盲目撐陶傑, 我覺得佢完全談不上什麼才子, 我呸!

特攝劇情

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]