• 瀏覽: 3,735
  • 回覆: 20
+5
荷蘭阿姆斯特丹市政府宣布,將逐步收緊紅燈區觀光導覽活動,並在明年1月1日起全面禁止參觀團,以免觀光客過多和騷擾妓院櫥窗女郎的行為。

==========================================================
用呢招來對付那些打水圍佬...
打水圍佬會否抗議剝削人權...
阿姆保護GG真用心力...

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/ins/國際/article/20190321/s00005/1553161759479/阿姆斯特丹紅燈區明年禁參觀團-免櫥窗女郎遭騷擾

話不投機半句多

點騷擾法~

要實牙實齒做了...

剛剛去完返來,但紅燈區內遊客多過剽客好多倍,應該有所控制!

引用:
原帖由 JAMESBROWN 於 2019-3-22 03:05 AM 發表
剛剛去完返來,但紅燈區內遊客多過剽客好多倍,應該有所控制!
是否因為你齋睇唔做,令到阿姆紅燈區亞姐唔LIKE,所以投訴俾政府知,因而立禁例呀?

人地做生意,參觀就去旅遊景點啦

收入場費囉,再憑票叫雞9折

麻甩佬只看不做無幫襯,重要影相分分鐘又近距離抽油水.

香港應該設立紅燈區

不如入紅燈區要收費啦

引用:
原帖由 200kk 於 22/3/2019 09:15 發表
麻甩佬只看不做無幫襯,重要影相分分鐘又近距離抽油水.
人地有告示牌寫明嚴禁拍照, 我就親眼見過有兩條大6佬在廚窗前影相, 還大聲講笑, 就即被幾個當地陀地打, 攞嚟賤。  

香港真自由...青山道,上海街,川龍街,元朗十街....都有唔少雞蟲每日/夜自由參觀 

引用:
原帖由 falconV8 於 2019-3-22 09:46 AM 發表

人地有告示牌寫明嚴禁拍照, 我就親眼見過有兩條大6佬在廚窗前影相, 還大聲講笑, 就即被幾個當地陀地打, 攞嚟賤。  
內地人識條7荷蘭文咩,打完就去幫襯出火囉.

引用:
原帖由 200kk 於 22/3/2019 12:16 發表

內地人識條7荷蘭文咩,打完就去幫襯出火囉.
我所見是英文的, 並且有圖指示。  

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]