• 瀏覽: 2,034
  • 回覆: 28
華為內部論壇「心聲社區」周三(20日)刊登公司創辦人任正非於2月接受英國廣播公司(BBC)的專訪全文。當中任正非表示,英國遲早會買華為的設備,而華為亦會繼續在英國投資,「如果美國不信任我們,我們會更大規模把投資轉到英國來.......

人盡皆知英國對美國唯命是從,任先生將華為投資轉移到英國,恐怕亦不會比在美國好。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/308546/任正非-美國若不信任華為-將投資大規模轉到英國

姓任嘅你算老幾呀? 極其咪華為一個門口做保安睇場。
阿爺要去邊度投資,幾時到你呢啲卒仔話事。
呀爺去英國坐馬車, 你就要去英國投資設廠。
阿爺同美帝friend嘅時候, 幾時到你話唔去美國做生意。

引用:
原帖由 venus-soldier 於 2019-3-22 07:28 AM 發表
阿爺同美帝friend嘅時候, 幾時到你話唔去美國做生意。 ...
你又係那棵蔥? 門口狗學人取笑人!

引用:
原帖由 venus-soldier 於 2019-3-22 07:28 AM 發表
阿爺同美帝friend嘅時候, 幾時到你話唔去美國做生意。 ...
咪係囉,姓任嘅攪到仇中嘍囉生蝦咁跳,語無倫次,真係唔啱

發達啦。老英!

英國有李超人做內應,好辨事好多架!

李超人一早大量投資英國,原來就係接應華為,目光如炬啊!

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-3-21 08:46 PM 發表
華為內部論壇「心聲社區」周三(20日)刊登公司創辦人任正非於2月接受英國廣播公司(BBC)的專訪全文。當中任正非表示,英國遲早會買華為的設備,而華為亦會繼續在英國投資,「如果美國不信任我們,我們會更大規模把投資轉到英國來.......

人盡皆知英國對美國唯命是從,任先生將華為投資轉移到英國,恐怕亦不會比在美國好。

新聞來源連結:
https://www.hk01 ...
其實咁放風係想分化佢哋

老美滴汗了

好呀

引用:
原帖由 睇天做人 於 2019-3-22 08:44 AM 發表
老美滴汗了
老美哭了
老美慌了

英美一家親

有分別咩?

移去南菲岡果吖笨

英國不是最好的選擇

奧巴馬政府反對亞投行,並向相關國家施加壓力,希望這些國家不要加入,但英國等國家還是加入了~

特朗普政府抵制以華為公司為代表的5G供應商,也希望相關國家不要使用華為的產品,結果其他國家還是進行了理性選擇~

在國際政治“叢林”中,國家之間不可能沒有摩擦,國家的成長也不是一帆風順的~

引用:
你阿爺係邊個?日本仔?
任先生去邊度做生意,就肯定唔使問你美主人,更加唔使問你啦。

特朗普情願美國人用超貴龜速5G ,至少錢也是落在美國商家手上...用華為5G,等於美國人享用廉價上速5G的同時,錢就落在華為手上,佢班商家朋友就食風,特朗普會唔會咁做﹖

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]