• 瀏覽: 2,033
  • 回覆: 28
引用:
原帖由 格蘭度 於 2019-3-22 09:42 AM 發表
英美一家親

有分別咩?

移去南菲岡果吖笨
一早去左了

轉去歐盟呀,轉去幫助糜蟈隻狗??

特朗普會唔會跪低?

引用:
原帖由 格蘭度 於 2019-3-22 09:42 AM 發表
英美一家親
有分別咩?
移去南菲岡果吖笨
笑....
英日等只係屈從在國力上不足以和美抗衡同埋經貿軍事等脖子握在美國手上..

亞投行英國首先違美國"指令"參加..
背後只要有機會擺脫美國既,英國咪一樣去做...

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-3-21 08:46 PM 發表
華為內部論壇「心聲社區」周三(20日)刊登公司創辦人任正非於2月接受英國廣播公司(BBC)的專訪全文。當中任正非表示,英國遲早會買華為的設備,而華為亦會繼續在英國投資,「如果美國不信任我們,我們會更大規模把投資轉到英國來.......

人盡皆知英國對美國唯命是從,任先生將華為投資轉移到英國,恐怕亦不會比在美國好。

新聞來源連結:
https://www.hk01 ...
賠足錢咪走囉,好行夾…………

引用:
原帖由 鼠貓 於 2019-3-22 10:02 AM 發表

你阿爺係邊個?日本仔?
任先生去邊度做生意,就肯定唔使問你美主人,更加唔使問你啦。
我呀爺喺邊度出世, 都改變唔到人任生只係華為一個職員仔嘅事實。

引用:
英美一家親

有分別咩?

移去南菲岡果吖笨
如果英美一家親,無分比始,咁中港一家更親

引用:
原帖由 venus-soldier 於 2019-3-22 07:28 AM 發表
姓任嘅你算老幾呀? 極其咪華為一個門口做保安睇場。
阿爺要去邊度投資,幾時到你呢啲卒仔話事。
呀爺去英國坐馬車, 你就要去英國投資設廠。
阿爺同美帝friend嘅時候, 幾時到你話唔去美國做生意。 ...
只知你算老柒!

引用:
英美一家親

有分別咩?

移去南菲岡果吖笨
關你Q事?

英媽受到歐媽和歐哥嚴加教訓因脫離歐洲引發未來經貿問題。英國加強同中國未來經貿。可以穩定英國人對未來信心

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]