• 瀏覽: 4,483
  • 回覆: 82
+5
引用:
原帖由 獷妖彤摸胸呻吟 於 2019-3-21 12:37 AM 發表
英國國會就業及退休保障委員會近日,就政府推出綜合福利計劃以來,有不少婦女為了避免向高利貸款公司借錢,被迫從事性工作維持生...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20190320/photo/bkn-20190320231331749-0320_00912_001_01b.jpg?20190320234557

真冇陰功,窮途末路~閹割婦女搞到要出賣自己肉體嚟維持 ...
教「貴國」保皇派情何以堪

放心啦,呢度有幾個成日話揸bno嘅英國狗,佢地嘅老婆同女會去填補空缺架啦

英國點解會有雞???

唔通係⋯⋯
英囯準確把握一雞和二賊的關係!!!
一雞是根
二賊是本
令英囯完全站起來、富起來到強起來的歷史性飛躍~~。
引用:
原帖由 獷妖彤摸胸呻吟 於 2019-3-21 12:37 AM 發表
英國國會就業及退休保障委員會近日,就政府推出綜合福利計劃以來,有不少婦女為了避免向高利貸款公司借錢,被迫從事性工作維持生...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20190320/photo/bkn-20190320231331749-0320_00912_001_01b.jpg?20190320234557

真冇陰功,窮途末路~閹割婦女搞到要出賣自己肉體嚟維持 ...

閹割走地雞?

10年前英議員質疑過
最後不了了之

引用:
原帖由 SUPERYATPO 於 2019-3-21 12:56 AM 發表
放心啦,呢度有幾個成日話揸bno嘅英國狗,佢地嘅老婆同女會去填補空缺架啦
班垃圾黃色BN括弧O有女吼先算啦

引用:
原帖由 silverseven 於 2019-3-21 07:42 AM 發表
10年前英議員質疑過
最後不了了之
佢哋樂見英國周圍都係

引用:
原帖由 SUPERYATPO 於 2019-3-21 12:56 AM 發表
咁又係,做BC雞係值錢的,收英磅嘛。

原來小陰蒂國都有綜援,食綜援唔夠飽,要做雞搵食填肚

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]