• 瀏覽: 9,424
  • 回覆: 112
+9
現在樓主有不有志玫兩點圖片和影片。樓主要show志xmilk

引用:
原帖由 angux123123 於 2019-3-21 02:22 AM 發表
有邊個CEO敢係未出tender前一口咬定用邊間supplier

有時佔畜既智商真係嚇死人咁搞笑
班X畜玩撚猿一有少少依郁就打哂機機㗎喇..

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2019-3-21 03:13 AM 發表
現在樓主有不有志玫兩點圖片和影片。樓主要show志xmilk
求志致靈milk片

引用:
原帖由 benho118 於 2019-3-20 10:14 PM 發表
樓主 強貼留名,等鞭屍!
X 2

引用:
原帖由 howevera 於 2019-3-20 11:30 PM 發表
誰會成為過街老鼠?A)樓主,B)華為
100000000% (A)有歷史留証

引用:
原帖由 benho118 於 2019-3-20 10:14 PM 發表
樓主 強貼留名,等鞭屍!
又一隻等被鞭屍的踎屎...

引用:
樓主 強貼留名,等鞭屍!
x3

引用:
原帖由 米飛柔2 於 2019-3-20 10:04 PM 發表
【明報專訊】華為首席財務官孟晚舟被捕的案件,引起市場關注本港電訊商及政府採用華為電訊設備的情況。本港四大電訊商中,其中3個包括香港電訊、3香港及中國移動香港,曾宣布準備與華為合作鋪設5G網絡,唯獨數碼通使用愛立信(Ericsson)的基站設備。但所有電訊商均表示,並未落實最後跟哪供應商合作,其中中國移動香港及數碼通向本報表示,現正測試設備,未開始招標程序。

香港電訊執行董事兼集團董事總經理 ...
傻仔,洗乜咁早公佈喎,等其他以為仲有希望,最後咪又係華為

引用:
原帖由 米飛柔2 於 2019-3-20 10:04 PM 發表
【明報專訊】華為首席財務官孟晚舟被捕的案件,引起市場關注本港電訊商及政府採用華為電訊設備的情況。本港四大電訊商中,其中3個包括香港電訊、3香港及中國移動香港,曾宣布準備與華為合作鋪設5G網絡,唯獨數碼通使用愛立信(Ericsson)的基站設備。但所有電訊商均表示,並未落實最後跟哪供應商合作,其中中國移動香港及數碼通向本報表示,現正測試設備,未開始招標程序。

香港電訊執行董事兼集團董事總經理 ...
過街老鼠害人不淺

樓主知唔知咩叫招標呀?咁大單野,市場上又唔係得一個供應商,可以唔招標?而要招標,又可以未招又實牙實齒同人講話某公司一定中標?香港ICAC難道真係擺係道淨係幫犯民查689架咩?

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2019-3-20 10:28 PM 發表
睇相佬呃你十年八年. 2019 是 5G 開動年, 買定花生喇.
雖則5G科技先進,但發射站由4G3000個增加至5000個,電訊商成本大增一定轉嫁用家,月費太高時還是用4G吧。

未標就指定華為,一陣俾人告點算

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]