• 瀏覽: 5,864
  • 回覆: 93
引用:
原帖由 n008642 於 2019-3-20 10:15 PM 發表

踩住人上位!啲傻仔同袍唔系坐監就要著草,佢就去美國留學仲要免費!班傻仔酸溜溜就真,比人搵左笨都唔知…
有生活費及各式各樣資助,肥過肥仔水.

正義???? 係私利你唔知啫...........多得班傻仔出去做炮灰, 一班仇中亂港鍵盤戰士幫忙造勢, 條"鏈"樣可以去美國領功取利...........讀一年書就期羅37可以返嚟推倒中國政府???? 真係天真過天真嬌............倒不如叫羅37留响美國好啲......

引用:
原帖由 天地冇正氣 於 2019-3-20 07:18 AM 發表
香港眾志常委羅冠聰前日在Facebook貼文,稱自己最近獲得耶魯大學東亞研究系全額獎學金,將於今年暑假赴美國升讀一年碩士課程,聚焦中國研究。

對於呢位前立法會議員的幸福,從藍色網民的留言看,極度酸溜溜,慘不忍睹。

冇辦法,染紅又染藍的被洗腦盲目愛國人士,已經分不清甚麼是善,甚麼是惡,滿身邪氣永遠只能眼紅別人。 ...
咁你幾時入讀耶魯

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2019-3-20 05:44 PM 發表
佢去到耶魯我覺得係一件好事

可以證明到佢背後係美國支持

一個垃圾成積可以入耶魯喎 

正常人都會懷疑佢既背景啦

更加唔好話釘子健又係耶魯... ...
乜耶魯都開back door

一路好走。😝

引用:
原帖由 西門町 於 2019-3-20 07:33 AM 發表
支持佢為香港爭取民主嘅精神,希望佢學成再返來香港做議員
就憑呢條廢柴

前面衝嗰班傻仔睇下,你就入獄,佢就入學

引用:
原帖由 hoishui 於 2019-3-20 01:08 PM 發表
識人好過識字。。。。。又一例證。
呢條契弟仔英文程度不足,竟可入讀政治系?
係老尾做個局出來引無腦儍西入局

引用:
原帖由 DareDandy 於 2019-3-20 01:42 PM 發表

非常恭喜佢

希望佢學成之後可以為滅支那中共出一分力
儍西何其多

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2019-3-20 05:42 PM 發表
最好去到美國見到唔公義 又再靜坐 罷工罷課 試下美國警察同香港警察嘅分別
一棍打𨶙到佢爆缸

引用:
原帖由 西門町 於 2019-3-20 07:33 AM 發表
支持佢為香港爭取民主嘅精神,希望佢學成再返來香港做議員
白痴見得小,就差一個

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2019-3-20 05:44 PM 發表
佢去到耶魯我覺得係一件好事

可以證明到佢背後係美國支持

一個垃圾成積可以入耶魯喎 

正常人都會懷疑佢既背景啦

更加唔好話釘子健又係耶魯... ...
以後中國企業黑名單耶魯畢業生

憑著一顆邪惡之心 羅冠聰負笈美國耶魯大學  

做漢奸賣港禍港…收黑金…叫正義?

引用:
原帖由 天地冇正氣 於 2019-3-20 07:18 AM 發表
香港眾志常委羅冠聰前日在Facebook貼文,稱自己最近獲得耶魯大學東亞研究系全額獎學金,將於今年暑假赴美國升讀一年碩士課程,聚焦中國研究。

對於呢位前立法會議員的幸福,從藍色網民的留言看,極度酸溜溜,慘不忍睹。

冇辦法,染紅又染藍的被洗腦盲目愛國人士,已經分不清甚麼是善,甚麼是惡,滿身邪氣永遠只能眼紅別人。 ...
正義?CIA支助做間諜?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]