• 瀏覽: 6,655
  • 回覆: 104
  • 追帖: 1
+2
遮羞布侵侵搶左去用喇!

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-3-19 11:16 PM 發表

你好關心美帝?
我唔関心美帝
我係睇衰美狗

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-3-19 11:46 PM 發表

我地香港人 當然無會同你地 中華人民共和國人 一般見識。
“你班香港人”當然唔會同我地中華人民共和國人”一樣見識”-----你班香港人咁鼠目寸光,連特朗普煩咩都唔知,仲攞華為係咁講,見識一般成咁樣,中華人民共和國人又點可能同“你班香港人”一般見識呢!你真係太抬舉你自己啦!

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-3-20 12:00 AM 發表
甘點解你要留響度同我地呢D鼠目寸光嘅香港人一齊?
香港都已經係中華人民共和國治下嘅一個城市,我地中華人民共和國國民,留在中華人民共和國嘅土地,天經地義啦!又唔使你批準嘅,你話係咪!

再講啦,我地留在香港,仲可以日日見證住“你班香港人”被中華人民共和國無情碾壓嘅慘況,可以由心入邊笑出來,咁開心嘅事,邊有理由唔參與先?

又係一個夠鐘就食藥的傻仔!

華為科技太發達了⋯⋯令美國科技地位及全球利益勢力受損,自己做不到就用政治手段阻撓.

波音嘅好日子,仲响後邊,而家,先啱啱開始咋!

特朗普搞唔掂,只能求中國手下留情!

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-3-19 11:16 PM 發表

你好關心美帝?
一句到尾。
我好L關心尾角。
要睇佢點死。

華為係唔係遮羞布就唔知,但波音係美國佬出醜布就一定係!

擔心下毒果執笠,
轉帖猿出街乞食實際啲!

引用:

你好關心美帝?
建議樓主正經D揾份工做啦,一日出幾多個post先夠交租?

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-3-19 11:31 PM 發表
恥笑 習近平, 華為, 共產黨 係免費娛樂,你唔知咩?
你比人恥笑無G係discuss免費娛樂,你唔知咩?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]