• 瀏覽: 42,067
  • 回覆: 246
  • 追帖: 2
+3
引用:
原帖由 出得黎行 於 2019-3-19 11:12 PM 發表
Condom百幾兩百蚊盒你又買?一亳子都唔值
距就係冇買 結果 多左個仔出嚟

爆旋婆婆

乜宜家d爆旋陀螺可以去到900蚊咁癲,想當年既爆旋陀螺正版都係約一舊水,老翻就廿蚊雞

引用:
原帖由 熱鬥老馬 於 19/3/2019 23:28 發表
而家D日本野真係得個"貴"字.
人哋市場策略,心理分析,宣傳等等...連你同個仔的關係角力都計算在內,你可以唔比錢嗎?

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2019-3-20 07:40 AM 發表

以前有架貨VAN全港周圍去俾人中獎換嘢,要睇報紙留意佢幾時嚟你度!諗起第一次換金至尊搖搖好撚威,好多人埋嚟睇😎😎😎😎😎
記得果時,我果頭間士多如果有架貨VAN到,好似會有個搖搖大王跟埋車。鬼佬嚟嘅。佢就起度露兩手咁嘅

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2019-3-20 07:40 AM 發表

以前有架貨VAN全港周圍去俾人中獎換嘢,要睇報紙留意佢幾時嚟你度!諗起第一次換金至尊搖搖好撚威,好多人埋嚟睇😎😎😎😎😎
不是至尊,是"金牌"呀

引用:
原帖由 pkpc 於 2019-3-19 08:33 PM 發表

每 1 代小朋友,總有代表他們的玩具。好像四驅車是「80 後」在孩提時代的代表玩具,而爆旋陀螺在「00 後」和「10 後」心目中,應該也是極具代表性的玩具之一。過去為了提升四驅車速度和穩定性,「80 後」玩家可能 ...
又係計成本,咁勞成本夠可能不足一萬,iphone 千幾,大把人咪又係比幾倍成本錢搶住買。

引用:
原帖由 ringo654321 於 2019-3-19 11:40 PM 發表
一個願打, 一個願捱, 講乜撚唧,
想精明, 平夾抵, 淘寶應該幾蚊包郵添,
點解咁撚懶唔上網去淘呢
D女人名牌袋成本夠只係一百幾十,
點解幾萬蚊都爭住買呢,  
ON9爸爸 ...
買左先來呻個下on9.....

智識產權,唔係只計件貨成本,阿仔用老翻當然平,但點出黎見朋友

引用:
原帖由 儍廢物 於 2019-3-20 07:59 AM 發表

不是至尊,是"金牌"呀
唔係呢個,金至尊黑底金字,外圍個卷啲膠溝咗金閃粉入去,好乸型,仲有銀至尊!在下兩個都中過!自此以後,冇晒抽獎運

引用:
原帖由 kei928 於 2019-3-20 12:12 AM 發表
其實爆旋陀螺都係90後代表玩具,估唔到可以hit足咁多年
呢期的叫激爆戰雲!會爆開的!更好玩!

成本?又係出去食個餐蛋麵的問題?

引用:
原帖由 homan22 於 2019-3-20 08:11 AM 發表
小佢阿爸正仆街,識唔識鼓勵下D細路
應該教佢, 人地3毛可以賣100蚊, 你要學下野

多餘,幾千蚊1對波鞋成本又?多.10幾20萬只勞成本又?多

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]