• 瀏覽: 24,352
  • 回覆: 344
+14
不怕做不到,只怕想不到

基因只決定你來自什麽人,不決定你成爲什麽人
香港咁多愛國人仕,日思夜想被共產黨管治,應該提供每日百五個回歸祖國名額。

你咁PK都係每日150個單程逃港難民一手造成的

引用:
原帖由 pp49pp 於 2019-3-19 07:20 PM 發表
香港咁多愛國人仕,日思夜想被共產黨管治,應該提供每日百五個回歸祖國名額。
使咩啫!

香港已經係中國治下啦,大家只有return home card,鍾意幾時返屋企就幾時返屋企,仲邊有你講嘅“回歸祖國名額”先?

我反而建議香港政府,應該設立每日百五個強制譴送出境嘅名額,到時你咪可以申請嘍!

羊毛出自羊身上,同意樓主講法!

相煎何太急,你/你老豆/你老母都係個150人,只係早D落嚟,唔應該歧視後輩

引用:
原帖由 孺子牛 於 2019-3-19 07:52 PM 發表

使咩啫!

香港已經係中國治下啦,大家只有return home card,鍾意幾時返屋企就幾時返屋企,仲邊有你講嘅“回歸祖國名額”先?

我反而建議香港政府,應該設立每日百五個強制譴送出境嘅名額,到時你咪可以申請嘍! ...
好提議!

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-3-19 07:15 PM 發表
地鐵 要再加密班次,需要更換信號系統

加密班次是因爲每日有150個單程逃港難民,放棄大陸巨大發展機遇, 硬要來港導致的。

冤有頭,債有主,大家請同我一齊譴責共產黨同 中華人民共和國 單程逃港難民 ...
嘩,150係真理,乜都可以用佢來解釋!

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-3-19 07:15 PM 發表
地鐵 要再加密班次,需要更換信號系統

加密班次是因爲每日有150個單程逃港難民,放棄大陸巨大發展機遇, 硬要來港導致的。

冤有頭,債有主,大家請同我一齊譴責共產黨同 中華人民共和國 單程逃港難民 ...

引用:
原帖由 tigerbluefly 於 2019-3-19 08:09 PM 發表

笵國威, 巫婆.....好多政客都係咁講......百撘solution

引用:
原帖由 tigerbluefly 於 2019-3-19 08:09 PM 發表

與牛頓定律, 萬有引力 , 齊名 的香港定律! Theory of everything!

用法國程式公司出問題。

咁都有得賴?樓主啲思維都幾特別

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]