• 瀏覽: 24,375
  • 回覆: 344
+14
引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-3-19 07:15 PM 發表
地鐵 要再加密班次,需要更換信號系統

加密班次是因爲每日有150個單程逃港難民,放棄大陸巨大發展機遇, 硬要來港導致的。

冤有頭,債有主,大家請同我一齊譴責共產黨同 中華人民共和國 單程逃港難民 ...
同意!!
“電梯理論”一部電梯,點能無限量載二十人,三十人,四十人,一百人???一千人???

即係深圳聰同湖北琦造成,一早都話佔中畜冇個好人

不如你話旅遊業做成

屋企廁所塞咗 每日150人落黎增加咗屎渠負荷

150好嘢!150萬歲!150萭能key!柯屎唔出?150啦!醫院爆掤?150啦!地鐡撞車?150啦!

引用:
原帖由 dlsfdlsfdlsf 於 2019-3-19 10:01 PM 發表

同意!!
“電梯理論”一部電梯,點能無限量載二十人,三十人,四十人,一百人???一千人???
如鐵路像你電梯理論一樣的話,又點會咁值錢! 無知扮專家!

非常感謝樓主的"一舊半"理論

引用:
原帖由 tigerbluefly 於 2019-3-19 10:25 PM 發表

如鐵路像你電梯理論一樣的話,又點會咁值錢! 無知扮專家!
智將:地鉄,香港特區可容納,***無限量人群***???不受“電梯理論”束駁!!你真聰明!!!

青山走犯

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-3-19 07:15 PM 發表

加密班次是因爲每日有150個單程逃港難民,放棄大陸巨大發展機遇, 硬要來港導致的。

冤有頭,債有主,大家請同我一齊譴責共產黨同 中華人民共和國 單程逃港難民 ...

返去大陸團聚啦

引用:
原帖由 chris968 於 2019-3-19 10:38 PM 發表
返去大陸團聚啦
啲港蝗冇本事係大陸搵食

引用:

樓主講野令人難以認同!

引用:
原帖由 你封我唔到 於 2019-3-19 09:41 PM 發表

150單證証係港英政府時代實施,你應該屌鳩英國佬呀!
英國佬政策唔改得嘅咩,回歸咗就唔關事啦。

引用:
原帖由 你封我唔到 於 2019-3-19 10:46 PM 發表

啲港蝗冇本事係大陸搵食
所以黎香港呃飲呃食

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]