• 瀏覽: 24,376
  • 回覆: 344
+14
引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-3-19 07:15 PM 發表
地鐵 要再加密班次,需要更換信號系統

加密班次是因爲每日有150個單程逃港難民,放棄大陸巨大發展機遇, 硬要來港導致的。

冤有頭,債有主,大家請同我一齊譴責共產黨同 中華人民共和國 單程逃港難民 ...
哦……

好等錢使?

如圖

附件

150 intakeA.JPG(80.17 KB)

150 intakeA.JPG

150 intakeB.JPG(71.85 KB)

150 intakeB.JPG

乜野都瀨仲有無腦呀

今日食左早餐A都係每日150做成

引用:
原帖由 nnes 於 2019-3-19 08:27 PM 發表

與牛頓定律, 萬有引力 , 齊名 的香港定律! Theory of everything!
150 理論為港人驕傲,冇咗150 香港會黯然失色!

引用:
原帖由 pp49pp 於 2019-3-19 07:20 PM 發表
香港咁多愛國人仕,日思夜想被共產黨管治,應該提供每日百五個回歸祖國名額。

包括林榮基

樓主要多謝犯民班漢奸

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-3-19 07:15 PM 發表

加密班次是因爲每日有150個單程逃港難民,放棄大陸巨大發展機遇, 硬要來港導致的。

冤有頭,債有主,大家請同我一齊譴責共產黨同 中華人民共和國 單程逃港難民 ...
150單證証係港英政府時代實施,你應該屌鳩英國佬呀!

引用:

你老母只西咁臭都系大陸造成的

又係九唔搭八;亦可以講為全靠呢150個名額,帶動財氣湧港,累到特區政府儲到萬幾億盈餘.

樓主,南亞難民又唔敢講,驚比亞屮吉屎忽呀。

其實樓主想講
香港人有得搭地鐵
都係因為香港有150

引用:

乜9都政治化
就嚟你柯唔到屎都關大6人事

哈哈哈,咁都得?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]