• 瀏覽: 3,398
  • 回覆: 52
有時候真係見到香港好多洋奴已經入左骨.
當美國世界霸權時,佢地會覺得理所當然,講中國同美國對抗就係不自量力。
然後話題一轉,到中國時,就指責中國想搞一帶一路,想增加話事權唔理美國。講到中國想強大都係原罪。

有時見到佢地下一句時常自摑上一句既嘴巴,真係有種噁心既感覺。
再看看佢地,狗奴才既嘴臉真係越發明顯。

你確定佢地喺中國人 ?

引用:
原帖由 陳嘉滿 於 2019-3-19 03:12 PM 發表
你確定佢地喺中國人 ?
都幾肯定WOR.

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 explorerfnk 於 2019-3-19 01:38 PM 發表
當美國世界霸權時,佢地會覺得理所當然,講中國同美國對抗就係不自量力。
然後話題一轉,到中國時,就指責中國想搞一帶一路,想增加話事權唔理美國。講到中國想強大都係原罪。

有時見到佢地下一句時常自摑上一句既嘴巴,真係有種噁心既感覺。
再看看佢地,狗奴才既嘴臉真係越發明顯。 ...
戴妖, 陶傑, 李怡, 潘小濤, 肥佬黎, 毛婆靜, 李柱銘........呢班狗奴才講野真係令人好噁心。
不過佢地唔得戚得幾耐, 搞左咁多大龍鳳都一事無成, 好快冇狗糧食。

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-3-19 04:31 PM 發表

戴妖, 陶傑, 李怡, 潘小濤, 肥佬黎, 毛婆靜, 李柱銘........呢班狗奴才講野真係令人好噁心。
不過佢地唔得戚得幾耐, 搞左咁多大龍鳳都一事無成, 好快冇狗糧食。 ...
希望如此啦, 中國最可怕既地方就係太多漢奸走狗, 只為自身利益著想.
隱患無窮啊.

引用:
原帖由 explorerfnk 於 2019-3-19 04:39 PM 發表

希望如此啦, 中國最可怕既地方就係太多漢奸走狗, 只為自身利益著想.
隱患無窮啊.
漢奸剷不盡, 春風吹又生........
洋人洗腦工程的成功在於包裝得好。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 中午永恆的羊 於 2019-3-19 05:34 PM 發表
網絡消息透露

引用:
原帖由 explorerfnk 於 2019-3-19 05:50 PM 發表

網絡消息透露
吃不到的葡萄是酸的

收錢做野,龍門任佢地搬,人地唔搬得,兩套標準,黃絲行為

引用:
原帖由 explorerfnk 於 2019-3-19 01:38 PM 發表

再看看佢地,狗奴才既嘴臉真係越發明顯。 ...
點解?!嗱你睇吓香討C字頭的版友係咁睇嘢架:

我作為「傳統的中國人」要律己「中國(中共)」以「嚴」。但對美國「人」係要「寛」。

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28103085&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

引用:
原帖由 中午永恆的羊 於 2019-3-19 05:52 PM 發表

吃不到的葡萄是酸的
係啊,好酸啊

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]