• 瀏覽: 1,095
  • 回覆: 12
+6
天網恢恢,疏而不漏!美國有分析血統的網站收集市民自願提供的DNA資料,當中有樣本竟與警方20年前在姦殺案現場搜集到的樣本相關,探員抽絲剝繭後終查出潛逃多年的疑犯身份,警方已將他拘捕。...

好彩有DNA,呢個發明真係幫到唔少人,20前嘅兇手先可繩之於法。

新聞來源連結:
https://hk.news.appledaily.com/international/realtime/article/20190319/59381905

引用:
原帖由 懷風小樹 於 2019-3-19 01:35 PM 發表
天網恢恢,疏而不漏!美國有分析血統的網站收集市民自願提供的DNA資料,當中有樣本竟與警方20年前在姦殺案現場搜集到的樣本相關,探員抽絲剝繭後終查出潛逃多年的疑犯身份,警方已將他拘捕。...

好彩有DNA,呢個發明真係幫到唔少人, ...
所以香港差佬 嗱嗱聲釋放 紙匣藏屍果個 歐陽炳強

又真係好難怪白人咁仇視黑人既!

中國的懸案白銀案兇手,也是憑著親友DNA破案。

又係美囯

死者可以安息了
引用:
原帖由 懷風小樹 於 2019-3-19 01:35 PM 發表

好彩有DNA,呢個發明真係幫到唔少人, ...

明明有錢就有鷄叫,班色狼唔係連呢d錢都想慳嘛?美國窮到咁?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-3-19 03:05 PM 發表
明明有錢就有鷄叫,班色狼唔係連呢d錢都想慳嘛?美國窮到咁?
吊佢老美白人有天生賊性DNA,佢地都唔想嘅。

兇手: 最怕豬一般的親友

當然, 兇手都係抵死

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-3-19 01:56 PM 發表
又真係好難怪白人咁仇視黑人既!
不如你又睇下啲白人當年點樣對待黑人先吖!冇佢吔當年姦淫搶掠,捉佢地做奴隸,佢地仲係非洲快快樂樂咁生活呀

好多黑鬼真的很賤

兩個女仔都唔差幾靚,遇到惡緣

引用:
原帖由 jk19710811 於 2019-3-19 03:36 PM 發表
好多黑鬼真的很賤
又窮又咸濕

安息

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]