• 瀏覽: 2,339
  • 回覆: 55
+2
慘囉,以後英囯係歐洲抬唔起頭囉。
引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-3-19 12:29 PM 發表
英國《衛報》周一(18日)引述歐盟官員消息報道,歐盟本周四(21日)會在布魯塞爾舉行的峰會上,正式同意新的脫歐押後日期。

EU一定讓步,再同梅姨談判,yeah~

新聞來 ...

民主公投仲要延??

我覺得假假地lor

拖拖下⋯⋯咪⋯⋯第二次公投囉
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-3-19 03:27 PM 發表
民主公投仲要延??

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-3-19 15:30 發表
我覺得假假地lor
https://www.theguardian.com/poli ... -of-new-brexit-date
直程係啦! 嗰衛報喺度引述啲無名嘅歐盟官員。冇寫個名出黎即係點作都得啦!

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-3-19 03:31 PM 發表
拖拖下⋯⋯咪⋯⋯第二次公投囉
公投黎把 L 咩

引用:
原帖由 kylohk 於 2019-3-19 03:37 PM 發表

https://www.theguardian.com/politics/2019/mar/18/eu-could-hand-may-lifeline-with-formal-offer-of-new-brexit-date
直程係啦! 嗰衛報喺度引述啲無名嘅歐盟官員。冇寫個名出黎即係點作都得啦! ...
正路諗
歐盟冇奶油毛條件比你廷架

起碼每個member 收返10億行政費都要架 right???

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-3-19 03:40 PM 發表

過幾日你咪知真定假囉; 反正,我支持脫歐~
正路, 歐盟冇奶油毛條件比你廷架 right???

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-3-19 03:43 PM 發表

乜EU覺咗有線,解唔到約??
咁英國自己傾唔掂, 關EU咩事???

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]