• 瀏覽: 46,508
  • 回覆: 486
  • 追帖: 2
+6
家長話曾簽紙不上體育課 
校方話佢喜歡運動 
必定有一方講大話 

又係咸濕港佬問題

係大陸咪好囉,係要落黎香港去產能,抵撚死啦

引用:
原帖由 cwbguy 於 2019-3-19 06:49 AM 發表
家長話曾簽紙不上體育課 
校方話佢喜歡運動 
必定有一方講大話 
喜歡做運動,同不能做運動,2者無矛盾喎

人都走鳥。。。。。是不是新移民都已經不重要鳥。。。。
希望這位同學一路好走。。。。

慘!

引用:
原帖由 小朋友丁丁 於 2019-3-19 07:13 AM 發表
人都走鳥。。。。。是不是新移民都已經不重要鳥。。。。
希望這位同學一路好走。。。。
正解!

一名19歲中四學生

19 歲人,自己明知自己身體唔掂,仲走去上體育堂??? 會唔會係學校迫佢上呀???
引用:
原帖由 victorwong888 於 2019-3-19 06:29 AM 發表
一名19歲中四學生,早上體育課到荃灣城門道城門谷運動場熱身時,突然暈倒,教師曾當場使用自動心臟去顫器(AED)為事主急救,惜事主送院後證實不治,警方初步調查發現死者有心臟問題,相信事件無可疑,死因交法醫驗屍確認。死者母親指兒子去年已在校內暈倒,曾簽紙不上體育課,質疑校方為何讓愛兒跑步導致突然猝死。...
不幸猝死的19歲男生肖葉濤,在路德會呂明才中學就讀中四班。肖母透露,2017年7月帶同阿濤及8 ...

真陰功rip

阿濤在內地原讀高中二年級,來港後因程度問題降級讀中三,但他生性發奮,由去年全級第39名升至第8名。

可惜呀,如果佢唔係本身身體有事,將來成就一定勁過好多「真港人精英」
引用:
原帖由 fowlerkkm 於 2019-3-19 07:07 AM 發表

安心上路😂

引用:
原帖由 fowlerkkm 於 2019-3-19 07:07 AM 發表
正L樣。

引用:
原帖由 victorwong888 於 2019-3-19 06:29 AM 發表
一名19歲中四學生,早上體育課到荃灣城門道城門谷運動場熱身時,突然暈倒,教師曾當場使用自動心臟去顫器(AED)為事主急救,惜事主送院後證實不治,警方初步調查發現死者有心臟問題,相信事件無可疑,死因交法醫驗屍確認。死者母親指兒子去年已在校內暈倒,曾簽紙不上體育課,質疑校方為何讓愛兒跑步導致突然猝死。...
不幸猝死的19歲男生肖葉濤,在路德會呂明才中學就讀中四班。肖母透露,2017年7月帶同阿濤及8 ...
19歲讀中四🤔🤔🤔🤔🤔

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]