• 瀏覽: 7,417
  • 回覆: 93
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 三寸天堂 於 2019-3-19 08:13 AM 發表

收咗錢都仲要蝕,你話佢有幾叻,幾咁專注於其他業務

細個嗰時聽大陸講,有人以香港作為反中反共基地,當時都唔信,估不到是真的!
從來都係

八九年成班支聯狗開香檳
以為中共會倒

三十年什麼都幹不來

引用:
原帖由 thank-777 於 2019-3-19 11:24 AM 發表

從來都係

八九年成班支聯狗開香檳
以為中共會倒

三十年什麼都幹不來
班仆街點會想中共倒台,年年六四籌旗呃錢幾好搵呀!

引用:
原帖由 哈哈你好嗎 於 2019-3-19 11:23 AM 發表

王毅乞人憎?係因為佢無愛慕嘅態度對美國。
看更見到居然有黃皮膚人種同白人大爺講嘢唔似佢地咁必恭必敬立即老羞成怒,跳出嚟大罵。

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2019-3-19 11:50 AM 發表

看更見到居然有黃皮膚人種同白人大爺講嘢唔似佢地咁必恭必敬立即老羞成怒,跳出嚟大罵。
看更係人,有姓黎的卻是低等生物,連動物也沒有資格

西狗奴才的說話多動聽

覺得這篇放美國進去,完全適合

王毅係繼普京之後我偶像,食屎垃圾日報

引用:
原帖由 蘋果轉貼員 於 2019-3-18 10:01 PM 發表
https://nextplus.nextmedia.com/article/2_659541_0?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=hknext_social_nextmagazinefansclub&utm_content=link_post

看到中國外交部長王毅乞人憎的嘴臉,你便可以為中國國情的實況把脈。王毅囂張跋扈 ...
大陸冇希望?大陸人買香港樓買到你驚,真係未聽過有錢既冇希望國家

肥佬自己間公司仔都未搞掂,仲學人批評中國

算吧,肯定唔係他自己寫

老黎幾耐未返大陸?睇下大陸馬路d靚車,d人點消費先9up啦

引用:
原帖由 心水清 於 2019-3-19 07:33 AM 發表
台灣統一,蘋果執咗,呢個世界先更好。

只要國泰民安,那個人做主席都一樣。
那個人做主席都一樣?你有得選嗎?笑死人喇,硬食就有你份.

又係呢d偽命題, 點解班民主洗腦人仕, 中國結束一黨專政就變好? 笑大人個口, 依家中國唔夠好咩?

引用:
原帖由 2017TTTT2017 於 2019-3-19 01:10 PM 發表

那個人做主席都一樣?你有得選嗎?笑死人喇,硬食就有你份.
邊有硬食呢,呢個主席,呢個共産黨我非常支持,你唔喜歡就過主啦。你呆灣有冇資格去?

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2019-3-19 02:56 AM 發表
肥佬黎自己間公司年年蝕億億聲,搞到要賣產業,居然夠膽死批評人地經濟政策,人唔笑,狗都吠啦。
支持

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]