• 瀏覽: 9,115
  • 回覆: 55
遲到,比老細扣人工,工作壓力大。

屋漏更兼逢夜雨!

硬闖入路軌?對付低下等動物,要做個鐵閘圍封路軌

千其唔好裝幕門,傷港特色黎架,吸引好多遊客來觀賞

引用:
原帖由 屢禁不改 於 18-3-2019 10:46 AM 發表
連環破壞港鐵運作,一定係美帝冊劃,阻礙逃犯條例修改!!
要一人一票選港鐵新主席,反對欽點

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-3-18 10:46 AM 發表
鐵路特工隊

引用:
原帖由 reallynewhand 於 2019-3-18 11:02 AM 發表
裝幕門!裝幕門!裝幕門!
拜託你😭
唔好再推三推四了
你知唔知2013年已經開始緊工程?
不如你問下市民可唔可以續個站暫停服務去做工程好過啦!

引用:
原帖由 suki3333 於 2019-3-18 12:44 PM 發表

6年嚟做過d咩??

今日MTR撞邪

引用:
原帖由 唔睇大台 於 2019-3-18 10:42 AM 發表
東鐵綫九龍塘站羅湖方向,一名女子誤闖路軌範圍,東鐵綫服務受影響,港鐵表示,羅湖站來回大圍站,10分鐘一班車,大埔墟來回落馬洲站,12分鐘一班車,而紅磡來回旺角站則10分鐘一班車。...

今日搞咩啊?一波未平 另一波又起?各人士注意喇...

新聞來源連結:
https://hk.news.appledaily.com/breaking/realtime/article/2019 ...
一日兩單,九成恐襲

引用:
原帖由 new文 於 2019-3-18 12:49 PM 發表

6年嚟做過d咩??
九龍塘站為例
一個月經常出得二至三次嘈音紙,你認為一個月廿個鐘都冇,可以做到咩?

但我都唔否認港鐵請埋班垃圾返黎
講多過做

引用:
原帖由 tinlong 於 2019-3-18 12:11 PM 發表
呢兩個機構: 港鐵,機管局, 政府要認真嚴厲整治.
包括政府本身

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-3-18 10:46 AM 發表
美國只係落ORDER 有咩人做過咩報上黎就派錢...邊使計劃..
咪由D豬欏自己創作囉...

引用:
原帖由 suki3333 於 2019-3-18 12:44 PM 發表

咁6年黎東鐵線邊個站裝左?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]