• 瀏覽: 13,874
  • 回覆: 255
有無免簽甘又點啫,我唔用咪又係廢紙,甘樣系度咄咄逼人有咩用?勁d呀,dllm甘中意呆灣護照咪移民過去囉!

引用:
原帖由 omegacoaxial20 於 2019-3-17 05:04 PM 發表
D反中人士成日話台灣點好,香港點差!

但國際體育,就知台灣幾咁唔掂

比如

1. 世界女排大獎賽 (2017係最後一屆)

亞洲只有中國 / 南韓 / 日本 / 泰國 / 香港 / 澳門舉辦

https://en.wikipedia.org/wiki/2017_FIVB_Volleyball_World_Grand_Prix

2018首屆女排國家聯賽,亞洲國家情況亦 ...
佢地係話辣妹好

引用:
原帖由 nigel212 於 2019-3-18 12:54 PM 發表

有錢買機票先講喇。

冇錢俾你全球免簽證,都系廢紙一張。

最大受惠就係電騙集團。
你搬龍門了

引用:
原帖由 nigel212 於 2019-3-18 01:34 PM 發表

有無玩電騙?
不要再搬龍門了,台灣是沒有罪惡的天國嗎?

引用:
原帖由 nigel212 於 2019-3-18 01:37 PM 發表

零頭都有人眼紅,都咪話唔服!

系你先睇個免簽證天咁高,免簽證又唔系免機票住宿!
眼紅係你講,你心聲哩。
護照認受性呀!
事實就係台灣,香港,韓國,日本都高過中共國。

引用:
原帖由 nigel212 於 2019-3-18 03:29 PM 發表

眼紅果個係美國,事實係白痴先睇到免簽證天咁高。
免簽證同認受性冇直接關係。

你冇錢去,免簽證就係廢紙一張。
你而家咪眼紅囉,好酸呀。

引用:
原帖由 nigel212 於 2019-3-18 03:31 PM 發表

原來電騙犯是台灣優質民風?
國民質素不代表沒有犯罪者。
你唔好混淆嚟講。

引用:
原帖由 nigel212 於 2019-3-18 03:33 PM 發表

我實事求是,你無法狡辯。
咁護照認受性邊個高呀?

引用:
原帖由 omegacoaxial20 於 2019-3-17 05:04 PM 發表
D反中人士成日話台灣點好,香港點差!

但國際體育,就知台灣幾咁唔掂

比如

1. 世界女排大獎賽 (2017係最後一屆)

亞洲只有中國 / 南韓 / 日本 / 泰國 / 香港 / 澳門舉辦

https://en.wikipedia.org/wiki/2017_FIVB_Volleyball_World_Grand_Prix

2018首屆女排國家聯賽,亞洲國家情況亦 ...
你移民去台灣為的子女教育,個人生活水平,醫療、養老保健。唔係去台灣做運動員。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]