• 瀏覽: 33,909
  • 回覆: 439
  • 追帖: 3
+2
引用:
原帖由 阿乜水 於 2019-3-17 03:03 PM 發表
個差佬應該先打返總台報告情況, 再由總台請示白鴿黨, 攻民黨同契弟黎, 等佢地三大當家有左共識, 就通知個差佬點做.
仲要選個良辰吉日全民公投呢!驗幾次票,有結果,無反對先可以用勸喻方式拉人

帶個老母去飲茶的孝順仔大把,
帶埋個老母上香土任人砌的真係第一次見,
黃絲即係黃絲, 服

引用:
原帖由 LT3648 於 2019-3-17 15:10 發表

平時警察應該缺乏練習射腳,若我是警察就會先射一腳,若有需要再射另一腳,無需一槍攞命。
既然你可以講到自己槍法咁好, 亦唔可以低估凶徒身手, 你射佢左腳佢會舉腳避開然後手起刀落擘死經理再斬死埋你
馬後炮唔係剩係你至放得響的

引用:
原帖由 LT3648 於 2019-3-17 03:10 PM 發表

平時警察應該缺乏練習射腳,若我是警察就會先射一腳,若有需要再射另一腳,此時仍有四彈可射,根本無需一槍攞命。
你太差,應該可以射腳趾,令傷害減到最少

引用:
原帖由 你憑乜能野block 於 2019-3-17 01:57 PM 發表
個黑警好身手啲一嘢劈腿都踢走把刀啦,洗唔洗一槍攞人命呀
登你爸媽可憐,生左個咁腦殘嘅仔女

衝鋒隊唔係成日都揹住胡椒噴霧或盾牌頂住嘅咩?真係唔識,要開槍,混戰緊,個經理都好危險

打得好

千鈞一髪之際,保護市民安危,讚

引用:
原帖由 織田信長 於 2019-3-17 03:01 PM 發表

屌你老味
X 10

引用:
原帖由 你憑乜能野block 於 2019-3-17 01:57 PM 發表
個黑警好身手啲一嘢劈腿都踢走把刀啦,洗唔洗一槍攞人命呀
好的...下次就等行兇者在街上斬鳩你, 警察只在旁觀看, 斬到你甩皮甩骨警察才射殺行兇者

引用:
原帖由 bryant0722 於 2019-3-17 03:17 PM 發表

如果我冇估錯嘅,閣下應該就係攞綜援嗰啲冚家剷
應該仲有傷殘津貼,腦殘!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]