• 瀏覽: 33,966
  • 回覆: 439
  • 追帖: 3
+2
咪係,同埋講埋耶穌呀,耶穌打9你呀井wa
引用:
原帖由 你憑乜能野block 於 2019-3-17 01:57 PM 發表
個黑警好身手啲一嘢劈腿都踢走把刀啦,洗唔洗一槍攞人命呀

引用:
原帖由 你憑乜能野block 於 2019-3-17 01:57 PM 發表
用身擋好唔好,死一個警員重有千千萬萬個警員係咪!DLLM

引用:
賭波輸好多,有無輸十幾萬??

引用:
你係咪好想博全家人被屌呢

美國警察標準,反抗亂槍格殺

仇警的友又點會承認自己錯呢..
他們仍然死撐話警員不用盾牌制服斬緊人個兇徙,而要開鎗射個兇徙..
他們為佐仇警,不斷挑剔警員開鎗,一時話點解不射手腳,一時又話點解不用盾牌警棍,完全不理會被兇徙斬緊的人死活....

========
引用:
原帖由 vincentwong27 於 17-3-2019 01:55 PM 發表
油麻地衝鋒警員開槍擊斃持刀漢,警方仍在調查該宗案件。而事發一刻被店舖天眼攝下,還原事件經過,天眼片段顯示昨日(16日)中

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190317/photo/bkn-20190317130024401-0317_00822_001_01b.jpg?20190317134752

果啲話警察唔應該開槍嘅,不如根據條片,講下應該點應付?

新聞來 ...

引用:
原帖由 米米一包狗狗 於 2019-3-17 03:11 PM 發表
話唔應該開槍班七頭去哂邊?
係二樓

警員 good job 

引用:
原帖由 snooboy 於 2019-3-17 01:57 PM 發表
仇警撚話:可以空手入白刃或者點穴囉

仇警撚都會話:呢D都係武力警權過大
應該掉頭走人,再call番總部等支援

一早射疑兇隻小腿就行啦⋯⋯
跟咁耐都冇動作

引用:
如果你在場就好,你咁叻,同個犯講耶穌連你黨友所講嘅胡椒噴霧都唔使用。。。

逃耳猿又會話不合法開槍
應該要對方使用火箭炮才可用槍

引用:
如果我冇估錯嘅,閣下應該就係攞綜援嗰啲冚家剷

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]