• 瀏覽: 33,910
  • 回覆: 439
  • 追帖: 3
+2
D黃色禽畜看完片; 又會出來吠鳩警察濫殺

香港多得班佔中仇中黃色禽畜死仆街; 搞到香港治安每況越下

個差佬應該先打返總台報告情況, 再由總台請示白鴿黨, 攻民黨同契弟黎, 等佢地三大當家有左共識, 就通知個差佬點做.

引用:
原帖由 vincentwong27 於 2019-3-17 01:55 PM 發表
油麻地衝鋒警員開槍擊斃持刀漢,警方仍在調查該宗案件。而事發一刻被店舖天眼攝下,還原事件經過,天眼片段顯示昨日(16日)中

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190317/photo/bkn-20190317130024401-0317_00822_001_01b.jpg?20190317134752

果啲話警察唔應該開槍嘅,不如根據條片,講下應該點應付?

新聞來 ...
可以用警棍制服佢先

引用:
原帖由 vincentwong27 於 2019-3-17 01:55 PM 發表
油麻地衝鋒警員開槍擊斃持刀漢,警方仍在調查該宗案件。而事發一刻被店舖天眼攝下,還原事件經過,天眼片段顯示昨日(16日)中

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190317/photo/bkn-20190317130024401-0317_00822_001_01b.jpg?20190317134752

新聞來 ...
根據國際(美國)標準,警察可以隨心情射殺任何人。港警殺人何罪之有。

引用:
原帖由 你憑乜能野block 於 2019-3-17 01:57 PM 發表
個黑警好身手啲一嘢劈腿都踢走把刀啦,洗唔洗一槍攞人命呀
相信警察體能比你好
唔該你示範吓點樣一嘢劈腿,唔好做口講口賠嘅武林高手

引用:
原帖由 你憑乜能野block 於 2019-3-17 01:57 PM 發表
正頭要好似甄子丹咁一打十𠻹啦,駛𨶙配鎗咩?

學肛門黨,呀郭包皮耳猿話齋:用愛去感化佢放低把刀。

引用:

新聞來 ...
佢哋會用條頸擋刀

兩個警察 即刻撲前按低條友喇 襯條友劈緊個職員 駛鬼開槍...... 當是跟本唔駛開槍 除非對方同你槍戰姐

洗唔洗呀。出降龍十八掌咪得囉。

引用:
你被人斬就應該叫警察千祈唔好開槍

引用:

新聞來 ...
平時警察應該缺乏練習射腳,若我是警察就會先射一腳,若有需要再射另一腳,此時仍有四彈可射,根本無需一槍攞命。

引用:
原帖由 你憑乜能野block 於 2019-3-17 13:57 發表
你咁叻不如話用彈指神通將粒牛丸彈出去打跌凶徒把刀再彈多粒墨丸去點佢穴道吖笨

引用:

新聞來 ...
由得個犯捅死人然後俾高尚港人罵警察仲咩唔開槍

事實證明有關開槍警員非常果斷, 以最快時間解決對其他人構成危險的兇徒, 絕對是盡忠職守的執法者...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]