• 瀏覽: 62,654
  • 回覆: 78
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 fb5868293 於 2019-3-17 07:26 AM 發表
喝牛奶 = 男女共浴!
點解?

我聽過一個暗號係(洗衫)
咁老公食完飯叫叫老婆快啲哄小朋友瞓,今晚洗埋啲衫,幾日無洗。點知小朋友搞到好夜先瞓。上到床老婆聊老公,老公推開老婆話:“等得太耐我手洗左喇”

引用:
原帖由 fb5868293 於 2019/3/17 07:26 發表
喝牛奶 = 男女共浴!
我仲以為係吃豆腐

引用:
原帖由 ask12 於 2019-3-17 07:52 AM 發表
咁老公食完飯叫叫老婆快啲哄小朋友瞓,今晚洗埋啲衫,幾日無洗。點知小朋友搞到好夜先瞓。上到床老婆聊老公,老公推開老婆話:“等得太耐我手洗左喇” ...
唔係搵屋企個賓賓洗都好的。

人細鬼大

咁「吃腿庫」同「喝牛奶」其實又分別代表什麼呢

原來飲喵喵系暗號,下次去茶記同d大咪靚女侍應暗示下先,"我餐飲想飲....牛.........奶奶奶....."希望佢吾好D9我😭

引用:
原帖由 ask12 於 2019-3-17 07:52 AM 發表
咁老公食完飯叫叫老婆快啲哄小朋友瞓,今晚洗埋啲衫,幾日無洗。點知小朋友搞到好夜先瞓。上到床老婆聊老公,老公推開老婆話:“等得太耐我手洗左喇” ...
老公自已手洗左,老婆唯有機洗 (用震蛋)

點解?.........咁都係新聞。。。。

比人知道左 咁就變左唔係暗號啦 Oh no

比常d女女就只會直接同我講,"大叔,快衝涼入房上床吊hay .吾L准打茄輪吾准啜蓮頭"😭
其實我系讀書人喜歡用詞吾好咁直接架

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2019-3-17 08:33 AM 發表

老公自已手洗左,老婆唯有機洗 (用震蛋)
喱個搞笑

細路話:牛奶我日日都飲喇!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]