• 瀏覽: 1,867
  • 回覆: 37
+2
搵兩條無業遊民
申請法援
又叫做兩黨聯手呀 ?  

引用:
原帖由 charlottechurch 於 17-3-2019 04:16 AM 發表
......
林稱,今日已是提出司法覆核的最後限期,感謝「阿牛」於最後一刻挺身幫忙,而「天下為公」將全力支持今次訴訟的費用,並透露已預留50至60萬元聘請律師出戰。....
林卓廷傻左呀?得果五、六十萬,請李柱銘、余若薇、戴啟思呢d資深大狀,上一次court已經冇左啦
佢唔係想益外人,請d新仔大狀卦?
快d再眾籌啦

引用:
原帖由 charlottechurch 於 2019-3-17 04:16 AM 發表
CY LEUNG is plainly guilty of the Hong Kong criminal offence of “misconduct in public office” and should be prosecuted immediately.

https://hk.news.appledaily.com/l ... ticle/20190312/5935 ...
天下圍攻CY,只換到一張查無足夠證據證書俾CY。
圍攻失敗,就賴律政司。搬個龍門再打過場波。

引用:
原帖由 全宇宙 於 2019-3-17 11:30 AM 發表

又想利用政治手段搞cy嚟蓋過釘書健單報假案
犯民永遠視支持者蠢過豬
先生,犯民支持者真係蠢過隻豬喎,咁佢哋唯有配合下囉。

引用:
原帖由 krypto2 於 2019-3-17 01:04 PM 發表

先生,犯民支持者真係蠢過隻豬喎,咁佢哋唯有配合下囉。

而且好多無賴人格卑劣

依家單案唔係律政司因為CY身份特別處理, 而係反對派因為CY身份而要特別處理整死佢先肯擺休

好得閒?

引用:
原帖由 charlottechurch 於 2019-3-17 04:16 AM 發表
CY LEUNG is plainly guilty of the Hong Kong criminal offence of “misconduct in public office” and should be prosecuted immediately.

https://hk.news.appledaily.com/local/realtime/article/2 ...
prima facie has been established to warrant a prosecution against 689

三條友就叫兩政黨? 哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 unsx 於 2019-3-17 10:22 發表
UGL件事明明只係D正常都不能更正常既事,全世界都合法. 班友想玩幾耐??
去完澳州又去英國,如果犯法,人地做左野啦!!
無話題點擦存在感

引用:
原帖由 bomdhead 於 2019-3-17 06:25 AM 發表
入撚咗丐邦, 阿牛窮撚到幾乎冇飯開, 反正天下為公仲有餘額, 順水推舟開返條數作交代!
丐幫成員首先要係乞丐先可有資格入會。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]