• 瀏覽: 2,242
  • 回覆: 30
引用:
原帖由 wezard20xx 於 2019-3-17 08:58 AM 發表
三個係cy手下敗將,聚吓舊
Cy是淋病定習主席手下敗將?

引用:
原帖由 bchk1842 於 2019-3-17 10:07 AM 發表

爵士頭銜係大英祖國俾既,中共憑乜嘢褫奪?
我咪講英國囉

當奴,有仇不報非君子,你要揾番隻狗報你坐監之仇!

引用:
原帖由 toledo 於 2019-3-17 09:09 AM 發表
停建資助房屋十年

養肥地產霸權

住屋問題到今日都未能補救

就係呢條監躉所賜
金融風暴,樓價大跌6成,,,當時用建新屋都大把平樓賣,而且是有樓無人買,政策調整必因時而定,當時樓價再跌,銀行體係都不保。

當年停起公屋是得到廣大市民包括中央支持,自己去找返新聞睇。

有的野委過於人易,反省自己難。

曾生就算無功也是你講的大過。

引用:
原帖由 ff2456 於 2019-3-17 12:48 AM 發表
同樣,金正男在馬來西亜被毒殺,金正男行蹤誰最清楚??你懂的……
金正男死後,戲劇化金正因開始浦頭,出訪中國多次,背後誰出賣金正男?你懂的……
政治是黑暗的! ...
點解撤銷「毒死」金正男條女的控罪?

點解金正男中毒一日後馬來西亞先到機場消毒?

因為條女凈系惡作劇金正男

金正男嚇親後上左救護車,係救護車上被救護人員毒死左

邊個有本事假扮救護人員?美國FBI囉

美國查唔到金正男行中?你即系當美國情報人員都是廢物姐

啱啱喺銅鑼灣見到佢兩公婆行街⋯

引用:
原帖由 百李挑一 於 2019-3-17 11:02 AM 發表

點解撤銷「毒死」金正男條女的控罪?

點解金正男中毒一日後馬來西亞先到機場消毒?

因為條女凈系惡作劇金正男

金正男嚇親後上左救護車,係救護車上被救護人員毒死左

邊個有本事假扮救護人員?美國FBI囉

美國查唔到金正男行中?你即系當美國情報人員都是廢物姐 ...
神經毒劑劇毒,救護員未到金正男已無吸吸死去!
金正男長期被大陸特工保護,金正男行蹤,只有大陸特工最清楚!!

引用:
原帖由 港產片係垃圾 於 2019-3-17 12:29 AM 發表
被裁定一項公職人員行為失當罪罪成嘅前特首曾蔭權爵士,今年1月中刑滿出獄,自此間唔中都有出席公開活動,有讀者報料指今(16

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190316/photo/bkn-20190316185513543-0316_00822_001_01b.jpg?20190316192154

被裁定一項公職人員行為失當罪罪成嘅前特首曾蔭權爵士,今年1月中刑滿出獄 ...
三位䖳鼠一窩

引用:
原帖由 ff2456 於 2019-3-17 06:08 PM 發表

神經毒劑劇毒,救護員未到金正男已無吸吸死去!
金正男長期被大陸特工保護,金正男行蹤,只有大陸特工最清楚!!
解釋下點解撤銷控罪?

即系承認美國特工都系廢物?

引用:
原帖由 toledo 於 2019-3-17 09:09 發表
停建資助房屋十年

養肥地產霸權

住屋問題到今日都未能補救

就係呢條監躉所賜
agree

引用:
原帖由 百李挑一 於 2019-3-17 07:04 PM 發表

解釋下點解撤銷控罪?

即系承認美國特工都系廢物?
解釋奌解仲有一個被告沒放?

引用:
原帖由 ff2456 於 2019-3-17 10:59 PM 發表

解釋奌解仲有一個被告沒放?
你解釋到都得

引用:
原帖由 百李挑一 於 2019-3-17 11:15 PM 發表

你解釋到都得
因為金正恩只有一張面,一個抹完,金正恩有反應自衛,另一個沒機會抹……
所以只有一人被告。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]