• 瀏覽: 44,065
  • 回覆: 479
+7
根本用胡椒噴霧已經可以制服疑犯 , 唔駛吓吓開槍殺人

引用:
原帖由 七個宇宙的魚蛋 於 2019-3-16 08:21 PM 發表
你講緊美國警察?

點解d白癡唔了解咗件事先發表意見。

引用:
原帖由 七個宇宙的魚蛋 於 2019-3-16 08:21 PM 發表
你中胡椒噴霧會定形?不會 狂刀亂舞?

據報當時個賊已經都咗第一刀,準備斬第二刀,警察先開槍。

不過事後風涼話,幾廢嘅人都識講。

希望下次到你被人斬時,有機會勸止警察開槍救你。

等個賊有斬人嘅滿足感,你又可以達成願望。

引用:
原帖由 七個宇宙的魚蛋 於 2019-3-16 20:21 發表
事事都用反智思維去諗, 相當可悲.....

引用:
如果被斬那個係你. 我會強烈建議警方先呼籲, 再用胡椒噴霧, 再出警棍,
然後再三警告才用槍.

如果個犯用報紙或雜誌作武器,相信警察會用胡椒噴霧或甚至什麼也不用的。

應該用噴髮膠,一噴定型😂😂😂

引用:
咪傻啦,
斬多幾野條友自然累啦,
拫本胡椒都唔洗用。

睇電視新聞啦,個把大斬燒肉刀,已斬傷超巿經理,揮了一刀,想再繼續揮,而且相距只約一米

引用:
原帖由 amx_011 於 2019-3-16 08:52 PM 發表

如果被斬那個係你. 我會強烈建議警方先呼籲, 再用胡椒噴霧, 再出警棍,
然後再三警告才用槍.
個帳號已經反映左樓主係乜人.........
七出宇宙的笨蛋。

應該掉手榴彈

引用:
如果個賊嗰刀係劈你
你就會話阿蛇槍法真係準㗎喇

樓主在現場? 胡椒噴霧有效距離係幾多? 當時已經斬左一刀落頭部、用噴霧可以立即有效制止疑犯再劈?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]